Emrah Ünal, Sınıf öğretmeni Süper Lig yardımcı hakemliğine yükseldi Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2023 - 10:22, Güncelleme: 15.01.2023 - 10:22
 

Emrah Ünal, Sınıf öğretmeni Süper Lig yardımcı hakemliğine yükseldi Düzce Haber

Sınıf öğretmeni Süper Lig yardımcı hakemliğine yükseldi
Düzce Şehit Metin Kucur İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Emrah Ünal, Süper Lig yardımcı hakemliğine yükseldi.Sınıf öğretmeni Emrah Ünal, hobi olarak başladığı hakemlikte yükselmeye devam ediyor. Son girdiği sınavlarda ve fiziksel testlerde başarılı olan Emrah Ünal, Süper Lig yardımcı hakemliğine terfi etti. Sınıf öğretmenliğinden Süper Lig'e kadar yükselen Emrah Ünal, Düzce İl Hakem Kurulu Başkanı Numan Şirin ve okul müdürü Rıdvan Hıraca ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Sınıf öğretmeni Süper Lig yardımcı hakemliğine yükseldi

Düzce Şehit Metin Kucur İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Emrah Ünal, Süper Lig yardımcı hakemliğine yükseldi.Sınıf öğretmeni Emrah Ünal, hobi olarak başladığı hakemlikte yükselmeye devam ediyor.

Son girdiği sınavlarda ve fiziksel testlerde başarılı olan Emrah Ünal, Süper Lig yardımcı hakemliğine terfi etti. Sınıf öğretmenliğinden Süper Lig'e kadar yükselen Emrah Ünal, Düzce İl Hakem Kurulu Başkanı Numan Şirin ve okul müdürü Rıdvan Hıraca ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç'ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.