**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Eczacılık fakültesi 40 öğrenci alacak - Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2022 - 16:46, Güncelleme: 23.07.2022 - 16:46
 

Eczacılık fakültesi 40 öğrenci alacak - Düzce Haber

Eczacılık fakültesi 40 öğrenci alacak
Geçtiğimiz yıl resmi gazetede yayınlanarak Düzce Üniversitesi’nde eczacılık fakültesi kuruldu. Bu yıl ise fakülte ilk öğrencilerini alacak. Tercih listesinde yer alan Düzce Üniversitesi Eczacılık bölümü bu yıl 40 öğrenci alarak, eğitim faaliyetlerine başlayacak.Düzce Üniversitesi kurulduğu günden bugüne kadar birçok bölümü hizmete açarak, öğrencilerin Düzce’yi tercih etmesi için çalışmalar yürütmüştü. Tüm ilçelerde bulunan Meslek Yüksek okullarına ek olarak çeşitli yeni bölümler ve fakültelerde hizmete açılmaya başlamıştı. Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar ile birlikte Düzce Üniversitesi’nin başvurusu ile Eczacılık Fakültesi’de YÖK tarafından uygun bulunmuş ve 2021 Haziran ayında fakültenin açılması onaylanmıştı. Üniversite yönetiminin çalışmaları ile birlikte Eczacılık Fakültesi’nin akademik kadrosu 2022-2023 akademik dönemine yetiştirilerek, YÖK’ün tercih listesinde yerini aldı. Bu çerçevede bu yıl Düzce Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 40 öğrenci alarak yeni döneme başlayacak.
Eczacılık fakültesi 40 öğrenci alacak

Geçtiğimiz yıl resmi gazetede yayınlanarak Düzce Üniversitesi’nde eczacılık fakültesi kuruldu. Bu yıl ise fakülte ilk öğrencilerini alacak. Tercih listesinde yer alan Düzce Üniversitesi Eczacılık bölümü bu yıl 40 öğrenci alarak, eğitim faaliyetlerine başlayacak.Düzce Üniversitesi kurulduğu günden bugüne kadar birçok bölümü hizmete açarak, öğrencilerin Düzce’yi tercih etmesi için çalışmalar yürütmüştü. Tüm ilçelerde bulunan Meslek Yüksek okullarına ek olarak çeşitli yeni bölümler ve fakültelerde hizmete açılmaya başlamıştı.

Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar ile birlikte Düzce Üniversitesi’nin başvurusu ile Eczacılık Fakültesi’de YÖK tarafından uygun bulunmuş ve 2021 Haziran ayında fakültenin açılması onaylanmıştı. Üniversite yönetiminin çalışmaları ile birlikte Eczacılık Fakültesi’nin akademik kadrosu 2022-2023 akademik dönemine yetiştirilerek, YÖK’ün tercih listesinde yerini aldı. Bu çerçevede bu yıl Düzce Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 40 öğrenci alarak yeni döneme başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.