Düzce Kültür Mahallesinde duran motosiklete otomobil çarptı 1 yaralı Düzce, Son Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2022 - 11:38, Güncelleme: 02.10.2022 - 11:51
 

Düzce Kültür Mahallesinde duran motosiklete otomobil çarptı 1 yaralı Düzce, Son Haber Düzce Hür Haber

Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Düzce'de kavşakta duran motosiklete otomobil çarptı. Motosiklet sürücüsünün hafif şekilde yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.Kaza, Kültür Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü Merfu G., kavşakta geçiş üstünlüğü olan araca yol vermek için motosikletini durdurdu. Bu esnada seyir halindeki bir başka otomobil, motosikletin arka tekerine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Merfu G. yere düşerek yaralandı.Kaza anı ise bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzce'de kavşakta duran motosiklete otomobil çarptı. Motosiklet sürücüsünün hafif şekilde yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.Kaza, Kültür Mahallesi Mehmet Akif Caddesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sürücü Merfu G., kavşakta geçiş üstünlüğü olan araca yol vermek için motosikletini durdurdu. Bu esnada seyir halindeki bir başka otomobil, motosikletin arka tekerine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Merfu G. yere düşerek yaralandı.Kaza anı ise bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.