Düzce İçme suyuna Saatler Kaldı - Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2022 - 21:54, Güncelleme: 29.06.2022 - 22:02
 

Düzce İçme suyuna Saatler Kaldı - Düzce Haber

Bir Kaç Saat İçerisinde Çalışmalar Tamamlanıyor
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şiddetli yağıştan dolayı zarar gören Uğur Suyu Ana Regülatöründeki arıza nedeniyle B planına geçildiğini sabah saatlerinde açıklamıştı. Gün içerisinde sürekli çalışmaları yakından izleyen Başkan Özlü, akşamüstü bir açıklama daha yaptı. Başkan Özlü Düzcelilerin bu akşam suya kavuşacaklarını müjdeleyerek; "Dün sabah aldığımız karar gereğince 10 Dozer, 10 Ekskavatör, 5 loder ve 30 kamyonumuz ile biran önce Düzce'nin içme suyu şebekesine su vermek için ekip arkadaşlarımızla birlikte hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Bu akşam Düzce arıtma tesislerine içme suyu sevkiyatını yapacağız ve bu gece Düzceliler suya kavuşacak. İl Özel İdaresi, Devlet Su İşleri, Kocaeli ve Sakarya'dan desteğe gelen ekiplerimiz ile güzel bir çalışma yürütüyoruz" ifadelerinde bulundu.Düzcelilerin bir kaç saate ihtiyacı var. Düzceli kardeşlerimizin musluklarından inşallah bu akşam sular akmaya başlayacak. 24 Saatte, bir kaç ayda yapılabilecek işi hallettik" şeklinde konuştu.
Bir Kaç Saat İçerisinde Çalışmalar Tamamlanıyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şiddetli yağıştan dolayı zarar gören Uğur Suyu Ana Regülatöründeki arıza nedeniyle B planına geçildiğini sabah saatlerinde açıklamıştı. Gün içerisinde sürekli çalışmaları yakından izleyen Başkan Özlü, akşamüstü bir açıklama daha yaptı. Başkan Özlü Düzcelilerin bu akşam suya kavuşacaklarını müjdeleyerek; "Dün sabah aldığımız karar gereğince 10 Dozer, 10 Ekskavatör, 5 loder ve 30 kamyonumuz ile biran önce Düzce'nin içme suyu şebekesine su vermek için ekip arkadaşlarımızla birlikte hummalı bir çalışma yürütüyoruz.

Düzce İçme suyuna Saatler Kaldı - Düzce Haber

Bu akşam Düzce arıtma tesislerine içme suyu sevkiyatını yapacağız ve bu gece Düzceliler suya kavuşacak. İl Özel İdaresi, Devlet Su İşleri, Kocaeli ve Sakarya'dan desteğe gelen ekiplerimiz ile güzel bir çalışma yürütüyoruz" ifadelerinde bulundu.Düzcelilerin bir kaç saate ihtiyacı var. Düzceli kardeşlerimizin musluklarından inşallah bu akşam sular akmaya başlayacak. 24 Saatte, bir kaç ayda yapılabilecek işi hallettik" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.