**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Düzce'de Yatılı bölge okulunda periyodik kontroller yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2022 - 16:52, Güncelleme: 06.06.2022 - 16:52
 

Düzce'de Yatılı bölge okulunda periyodik kontroller yapıldı

Düzce'de Yatılı bölge okulunda periyodik kontroller yapıldı
Düzce’nin Yığılca ilçesinde bulunan yatılı bölge ortaokulunda periyodik bakımlar gerçekleştirildi. Okulun tüm noktaları tek tek denetlenirken herhangi bir sorun ile karşılaşılmadı.Milli Eğitim Müdürlüğü ilçelerde bulunan okullarda herhangi bir sorun veya sıkıntı oluşmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Müdürlük bünyesinde bulunan İşçi Sağlığı ve Güvenliği Birimi ekipleri de bu çerçevede Yığılca’da bulunan Orhangazi Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ortaokul yöneticilerinin de katılımı ile okulun elektrik tesisatı, paratoneri, topraklama alanları tek tek uzmanlar tarafından kontrol edildi. Yapılan kontrollerde herhangi bir sorun ile karşılaşılmadı.
Düzce'de Yatılı bölge okulunda periyodik kontroller yapıldı

Düzce’nin Yığılca ilçesinde bulunan yatılı bölge ortaokulunda periyodik bakımlar gerçekleştirildi. Okulun tüm noktaları tek tek denetlenirken herhangi bir sorun ile karşılaşılmadı.Milli Eğitim Müdürlüğü ilçelerde bulunan okullarda herhangi bir sorun veya sıkıntı oluşmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Müdürlük bünyesinde bulunan İşçi Sağlığı ve Güvenliği Birimi ekipleri de bu çerçevede Yığılca’da bulunan Orhangazi Yatılı Bölge Ortaokulu’nu ziyaret etti. Ortaokul yöneticilerinin de katılımı ile okulun elektrik tesisatı, paratoneri, topraklama alanları tek tek uzmanlar tarafından kontrol edildi. Yapılan kontrollerde herhangi bir sorun ile karşılaşılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.