Düzce'de pompalı tüfekle eşini öldürüp oğlunu yaraladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2022 - 20:57, Güncelleme: 01.05.2022 - 21:27
 

Düzce'de pompalı tüfekle eşini öldürüp oğlunu yaraladı

Düzce'de pompalı tüfekle eşini öldürüp oğlunu yaraladı
Düzce’nin Yığılca ilçesinde boşanma aşamasındaki eşiyle tartışan şahıs, pompalı tüfekle eşini öldürüp oğlunu yaraladı. Kaçan şahıs ormanlık alanda yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Bolu’daki ikametlerinden memleketi Hacıyeri köyüne bayramlaşmaya gelen Alkan ailesi, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Alkan ile evde tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada Durdu Alkan, biber gazı sıkmasının ardından pompalı tüfekle Ayşe Alkan’ı öldürüp araya girmeye çalışan oğlu Müslüm Alkan’ı da yaralayarak olay yerinden kaçtı. Yaralı Müslüm Alkan, ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kaçan şahıs ile ilgili arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma ile firari şahıs Durdu Alkan ormanlık alanda pompalı tüfek ile birlikte yakalandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Düzce'de pompalı tüfekle eşini öldürüp oğlunu yaraladı

Düzce’nin Yığılca ilçesinde boşanma aşamasındaki eşiyle tartışan şahıs, pompalı tüfekle eşini öldürüp oğlunu yaraladı. Kaçan şahıs ormanlık alanda yakalandı.

Düzce Cinayet Olayı

Edinilen bilgilere göre, Bolu’daki ikametlerinden memleketi Hacıyeri köyüne bayramlaşmaya gelen Alkan ailesi, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Alkan ile evde tartışmaya başladı.

Düzce'de pompalı tüfekle eşini öldürüp oğlunu yaraladı

Çıkan tartışmada Durdu Alkan, biber gazı sıkmasının ardından pompalı tüfekle Ayşe Alkan’ı öldürüp araya girmeye çalışan oğlu Müslüm Alkan’ı da yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Yaralı Müslüm Alkan, ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kaçan şahıs ile ilgili arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma ile firari şahıs Durdu Alkan ormanlık alanda pompalı tüfek ile birlikte yakalandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yığılca Haber, Düzce Haber, Düzce Son Dakika Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.