Düzce'de Durdurulan otomobilden uyuşturucu hap çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2022 - 13:02, Güncelleme: 28.02.2022 - 13:02
 

Düzce'de Durdurulan otomobilden uyuşturucu hap çıktı

Düzce'de Durdurulan otomobilden uyuşturucu hap çıktı
Düzce’de narkotik köpeği ile uygulama yapan jandarma ekipleri, durdurdukları otomobilde sentetik uyuşturucu hap buldu.Düzce’nin Gölyaka ilçesine bağlı Hacıyakup köyü girişinde narkotik köpeği ile birlikte uygulama yapan jandarma ekipleri, M.K.’nin kullandığı otomobili durdurdu. Sürücünün üzerinde ve otomobilde arama yapan ekipler, 8 sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan sürücü, kontrollerinin yapılması için hastaneye götürüldü. Olay ile ilgili adli tahkikat başlatıldı.
Düzce'de Durdurulan otomobilden uyuşturucu hap çıktı

Düzce’de narkotik köpeği ile uygulama yapan jandarma ekipleri, durdurdukları otomobilde sentetik uyuşturucu hap buldu.Düzce’nin Gölyaka ilçesine bağlı Hacıyakup köyü girişinde narkotik köpeği ile birlikte uygulama yapan jandarma ekipleri, M.K.’nin kullandığı otomobili durdurdu. Sürücünün üzerinde ve otomobilde arama yapan ekipler, 8 sentetik uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan sürücü, kontrollerinin yapılması için hastaneye götürüldü.
Olay ile ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.