**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Düzce Belediyesi duyurdu son gün 31 Mayıs

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2022 - 18:27, Güncelleme: 12.05.2022 - 18:27
 

Düzce Belediyesi duyurdu son gün 31 Mayıs

Düzce Belediyesi duyurdu son gün 31 Mayıs
Düzce Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatıldı.Düzce Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı"Mükellefler ödemelerini, TC kimlik numarası veya sicil numarası ile Düzce Belediyesi hizmet binası veznelerine nakit veya kredi kartı ile yapabilecekleri gibi belediye veznelerine gelmeden internet üzerinden de e-belediye aracılığıyla gerçekleştirebileceklerdir. Vergi ödemelerini hafta içi mesai saatleri içinde belediye içindeki veznelerden yapabilirler" ifadelerine yer verildi.Ayrıca açıklamada, son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatılarak, vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara ve yoğunluklara karşı mağdur olamamaları için son günü beklemeden ödeme yapmaları gerektiği kaydedildi.
Düzce Belediyesi duyurdu son gün 31 Mayıs

Düzce Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatıldı.Düzce Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı"Mükellefler ödemelerini, TC kimlik numarası veya sicil numarası ile Düzce Belediyesi hizmet binası veznelerine nakit veya kredi kartı ile yapabilecekleri gibi belediye veznelerine gelmeden internet üzerinden de e-belediye aracılığıyla gerçekleştirebileceklerdir.

Vergi ödemelerini hafta içi mesai saatleri içinde belediye içindeki veznelerden yapabilirler" ifadelerine yer verildi.Ayrıca açıklamada, son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatılarak, vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara ve yoğunluklara karşı mağdur olamamaları için son günü beklemeden ödeme yapmaları gerektiği kaydedildi.

Düzce Belediyesi duyurdu son gün 31 Mayıs

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.