Dünyaca ünlü model ve tasarımcı Nour Arida Bodrum'da

Magazin (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2022 - 19:05, Güncelleme: 12.04.2022 - 19:05
 

Dünyaca ünlü model ve tasarımcı Nour Arida Bodrum'da

Dünyaca ünlü model, tasarımcı ve sosyal medya fenomeni Nour Arida Bodrum’a hayran kaldı. Bodrum’a iş için gelen Aida, reklam çekimlerinin ardından Bodrum’da tatil yaparak cennet koyun tadını çıkardı
Fransa'da yaşayan Lübnan asıllı dünyaca ünlü model önceki gün Bodrum'a geldi. Türkbükü'e giden güzel modelin ilk işi Vip Bodrum transferle ilçeyi gezmek oldu. Bodrum'u gezdikten sonra Türkbükü cennet koyuna giden güzel modelin reklam çekimi için Bodrum'a geldiği öğrenildi. Sosyal medyada 10 milyonu aşkın takipçisi olan dünya ünlü mücevher, kozmetik ve giyim gibi birçok markanın reklam yüzü olan Arida Bodrum'la ilgili paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Özellikle Lübnan, Fransa, İngiltere ve ABD'de takipçisi olan Arida reklam çekimlerinin ardından birkaç gün daha Bodrum'da kalarak tatil yapacağı öğrenildi. Bodrum'un güzelliklerine hayran kalan Arida'nın yaz sezonunda tatil için de Bodrum'u tercih edeceği öğrenildi.
Dünyaca ünlü model, tasarımcı ve sosyal medya fenomeni Nour Arida Bodrum’a hayran kaldı. Bodrum’a iş için gelen Aida, reklam çekimlerinin ardından Bodrum’da tatil yaparak cennet koyun tadını çıkardı

Fransa'da yaşayan Lübnan asıllı dünyaca ünlü model önceki gün Bodrum'a geldi. Türkbükü'e giden güzel modelin ilk işi Vip Bodrum transferle ilçeyi gezmek oldu. Bodrum'u gezdikten sonra Türkbükü cennet koyuna giden güzel modelin reklam çekimi için Bodrum'a geldiği öğrenildi.

Sosyal medyada 10 milyonu aşkın takipçisi olan dünya ünlü mücevher, kozmetik ve giyim gibi birçok markanın reklam yüzü olan Arida Bodrum'la ilgili paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Özellikle Lübnan, Fransa, İngiltere ve ABD'de takipçisi olan Arida reklam çekimlerinin ardından birkaç gün daha Bodrum'da kalarak tatil yapacağı öğrenildi. Bodrum'un güzelliklerine hayran kalan Arida'nın yaz sezonunda tatil için de Bodrum'u tercih edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.