Ders zili çaldı Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2023 - 12:06, Güncelleme: 20.02.2023 - 12:06
 

Ders zili çaldı Düzce Haber

Çalan ilk ders ziliyle başlandı.
Ara tatilin ardından Düzce'de ilkokul, ortaokul ve liseler için ders zili çaldı.Ara tatilin Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem sebebiyle uzatılmasının ardından, yeni eğitim öğretim dönemine yeniden çalan ilk ders ziliyle başlandı. Düzce'de de 73 bin 84 öğrenci, gecikmeli çalan ders zili ile yeni eğitim öğretim dönemine başladı. Atatürk İlk ve Ortaokulunda da veliler sabahın erken saatlerinde çocuklarını okula bıraktı. velilerden bazıları ise uzun süre okulun önünde bekledi. Birinci sınıfa giden kızını okula getiren Evren Eser, "Birinci sınıfa giden kızım var. Son yaşanan depremden sonra tedirginliğimiz var fakat bizim çocuklarımızın geldiği okul yeni bir okul. Biraz şanslı olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.
Çalan ilk ders ziliyle başlandı.

Ara tatilin ardından Düzce'de ilkokul, ortaokul ve liseler için ders zili çaldı.Ara tatilin Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem sebebiyle uzatılmasının ardından, yeni eğitim öğretim dönemine yeniden çalan ilk ders ziliyle başlandı.

Düzce'de de 73 bin 84 öğrenci, gecikmeli çalan ders zili ile yeni eğitim öğretim dönemine başladı. Atatürk İlk ve Ortaokulunda da veliler sabahın erken saatlerinde çocuklarını okula bıraktı. velilerden bazıları ise uzun süre okulun önünde bekledi.

Birinci sınıfa giden kızını okula getiren Evren Eser, "Birinci sınıfa giden kızım var. Son yaşanan depremden sonra tedirginliğimiz var fakat bizim çocuklarımızın geldiği okul yeni bir okul. Biraz şanslı olduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.