Depremin ardından Çilimli’de kentsel dönüşüm başladı Düzce, Gündem Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2022 - 18:10, Güncelleme: 27.11.2022 - 18:10
 

Depremin ardından Çilimli’de kentsel dönüşüm başladı Düzce, Gündem Haber Düzce Hür Haber

Çilimli’de kentsel dönüşüm alanında hak sahiplerine kira yardımı yapılacağı açıklandı
Düzce’de meydana gelen depremin ardından, Çilimli ilçesinde yapılan incelemeler neticesinde, 2.3 hektarlık alanda kentsel dönüşüm çalışması başlatıldı. Alandaki hak sahiplerine ise konutlar için bin 500 TL, dükkanlar için 3 bin TL’ye kadar kira yardımı yapılacak.Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından Çilimli ilçesindeki hasar tespiti de belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve ekibinin ilçede yaptığı ziyaret ve incelemeler neticesinde mevcutta 66 konut, 98 dükkan, 20 ofisin bulunduğu, 2.3 hektar yüzölçümündeki alanda, kentsel dönüşüm çalışmaları başlatıldı. Proje çerçevesinde kent meydanı ve çevre düzenlemelerinin de yapılacağı belirtildi. Proje süresince alandaki hak sahiplerine konutlar için bin 500 TL, dükkanlar için 3 bin TL’ye kadar kira yardımı yapılacak.
Çilimli’de kentsel dönüşüm alanında hak sahiplerine kira yardımı yapılacağı açıklandı

Düzce’de meydana gelen depremin ardından, Çilimli ilçesinde yapılan incelemeler neticesinde, 2.3 hektarlık alanda kentsel dönüşüm çalışması başlatıldı. Alandaki hak sahiplerine ise konutlar için bin 500 TL, dükkanlar için 3 bin TL’ye kadar kira yardımı yapılacak.Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından Çilimli ilçesindeki hasar tespiti de belli oldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve ekibinin ilçede yaptığı ziyaret ve incelemeler neticesinde mevcutta 66 konut, 98 dükkan, 20 ofisin bulunduğu, 2.3 hektar yüzölçümündeki alanda, kentsel dönüşüm çalışmaları başlatıldı. Proje çerçevesinde kent meydanı ve çevre düzenlemelerinin de yapılacağı belirtildi. Proje süresince alandaki hak sahiplerine konutlar için bin 500 TL, dükkanlar için 3 bin TL’ye kadar kira yardımı yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.