**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Deprem bölgesinde çalışmalar sürüyor Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2022 - 14:44, Güncelleme: 07.12.2022 - 14:44
 

Deprem bölgesinde çalışmalar sürüyor Düzce Haber

Deprem bölgesinde çalışmalar sürüyor
Düzce’de 5,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası çalışmalar sürüyor. Ekipler bir yandan yıkım çalışması sürdürürken, bir yandan da itirazları değerlendiriyor. Vali Cevdet Atay’da çalışmaları yakından takip ediyor.Gölyaka ilçesinde 23 Kasım’da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Ağır hasarlı olan binalar bir yandan sürerken bir yandan da itiraz süreçleri de devam ediyor.Vali Cevdet Atay’da çalışmaları yakında takip ederek sabah saatlerinde kurum amirleri ile birlikte, bina hasar tespit başvuru noktasında yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yerinde sağlık hizmeti Çadır kentleri geçen Vali Atay, burada UMKE ekipleri tarafından yerinde verilen sağlık hizmetleri ile ilgili olarak bilgi aldı. Ekipler zaman zaman çadırlarda kalanları ziyaret ettikleri ve sağlık durumlarını yakından takip ettiklerini söylediler.Deprem yaralarının sarılması için tüm ekiplerin saha çalışması sürüyor.
Deprem bölgesinde çalışmalar sürüyor

Düzce’de 5,9 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası çalışmalar sürüyor. Ekipler bir yandan yıkım çalışması sürdürürken, bir yandan da itirazları değerlendiriyor. Vali Cevdet Atay’da çalışmaları yakından takip ediyor.Gölyaka ilçesinde 23 Kasım’da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Ağır hasarlı olan binalar bir yandan sürerken bir yandan da itiraz süreçleri de devam ediyor.Vali Cevdet Atay’da çalışmaları yakında takip ederek sabah saatlerinde kurum amirleri ile birlikte, bina hasar tespit başvuru noktasında yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yerinde sağlık hizmeti
Çadır kentleri geçen Vali Atay, burada UMKE ekipleri tarafından yerinde verilen sağlık hizmetleri ile ilgili olarak bilgi aldı. Ekipler zaman zaman çadırlarda kalanları ziyaret ettikleri ve sağlık durumlarını yakından takip ettiklerini söylediler.Deprem yaralarının sarılması için tüm ekiplerin saha çalışması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.