Dede ve torunu aç kalan tilkiyi besledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2020 - 12:40, Güncelleme: 05.06.2020 - 12:40
 

Dede ve torunu aç kalan tilkiyi besledi

Dede ve torunun tilkiyi besleme görüntüleri Dede ve torunu aç kalan tilkiyi besledi DÜZCE () Düzce'nin Akçakoca ilçesinde aç tilkiyi elleriyle besleyen dede ve torununun sosyal medyadaki görüntüleri ilgi odağı oldu.
Dede ve torunun tilkiyi besleme görüntüleri Dede ve torunu aç kalan tilkiyi besledi DÜZCE () Düzce'nin Akçakoca ilçesinde aç tilkiyi elleriyle besleyen dede ve torununun sosyal medyadaki görüntüleri ilgi odağı oldu. Doğada yiyecek bulamadığı için yerleşim yerleri çevresinde yiyecek arayan tilkiye Bahattin Türkoğlu duyarsız kalmadı. Aç kaldığı için evlerinin önündeki bahçeye kadar gelen tilkiyi torunu ile besleyen Bahattin Türkoğlu, yiyecek vermeye başladıktan sonra ilk başlarda ürkek davranan tilkinin bir süre sonra evcil hayvan gibi davrandığını söyledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, torun ve dedenin verdiği yiyeceklerle beslenen tilkinin bir süre sonra gözden kaybolması yer alıyor. Kaynak:
Dede ve torunun tilkiyi besleme görüntüleri Dede ve torunu aç kalan tilkiyi besledi DÜZCE () Düzce'nin Akçakoca ilçesinde aç tilkiyi elleriyle besleyen dede ve torununun sosyal medyadaki görüntüleri ilgi odağı oldu.

Dede ve torunun tilkiyi besleme görüntüleri Dede ve torunu aç kalan tilkiyi besledi

DÜZCE () Düzce'nin Akçakoca ilçesinde aç tilkiyi elleriyle besleyen dede ve torununun sosyal medyadaki görüntüleri ilgi odağı oldu.

Doğada yiyecek bulamadığı için yerleşim yerleri çevresinde yiyecek arayan tilkiye Bahattin Türkoğlu duyarsız kalmadı.

Aç kaldığı için evlerinin önündeki bahçeye kadar gelen tilkiyi torunu ile besleyen Bahattin Türkoğlu, yiyecek vermeye başladıktan sonra ilk başlarda ürkek davranan tilkinin bir süre sonra evcil hayvan gibi davrandığını söyledi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, torun ve dedenin verdiği yiyeceklerle beslenen tilkinin bir süre sonra gözden kaybolması yer alıyor.

Kaynak:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.