**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Cumayeri Kablo hırsızı ormana kaçarak izini kaybettirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2022 - 13:26, Güncelleme: 01.06.2022 - 13:26
 

Cumayeri Kablo hırsızı ormana kaçarak izini kaybettirdi

Cumayeri Kablo hırsızı ormana kaçarak izini kaybettirdi
Düzce’de çaldığı iletişim kabloları ile ormana kaçan şüpheli izini kaybettirirken çaldığı kablolar ise jandarma tarafından ele geçirildi. Hırsızlık olayı nedeniyle 17 bin 500 TL’lik maddi hasar meydana geldiği belirlendi.Düzce’nin Cumayeri İlçesi Ordulu Karadere Köyü yolunda devriye görevi yapan jandarma ekipleri, bir aracın ormana kaçtığını gördü. Bunun üzerine aracı takibe alan ekipler, ormanlık alan içinde aracı durdurmayı başardı. Sürücü aracı bırakarak yaya olarak kaçtı. Araçta arama yapan ekipler, yaklaşık 100 metre uzunluğunda telefon kablosu ile hırsızlıkta kullanıldığı belirlenen bir adet demir kesme makası, 1 adet balta, 1 adet kerpeten ele geçirildi.Meydana gelen olayda yaklaşık 17 bin 500 TL maddi zararın olduğu belirlenirken kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Cumayeri Kablo hırsızı ormana kaçarak izini kaybettirdi

Düzce’de çaldığı iletişim kabloları ile ormana kaçan şüpheli izini kaybettirirken çaldığı kablolar ise jandarma tarafından ele geçirildi. Hırsızlık olayı nedeniyle 17 bin 500 TL’lik maddi hasar meydana geldiği belirlendi.Düzce’nin Cumayeri İlçesi Ordulu Karadere Köyü yolunda devriye görevi yapan jandarma ekipleri, bir aracın ormana kaçtığını gördü.

Bunun üzerine aracı takibe alan ekipler, ormanlık alan içinde aracı durdurmayı başardı. Sürücü aracı bırakarak yaya olarak kaçtı. Araçta arama yapan ekipler, yaklaşık 100 metre uzunluğunda telefon kablosu ile hırsızlıkta kullanıldığı belirlenen bir adet demir kesme makası, 1 adet balta, 1 adet kerpeten ele geçirildi.Meydana gelen olayda yaklaşık 17 bin 500 TL maddi zararın olduğu belirlenirken kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.