Cumayeri Belediyesi gece gündüz asfalt seriliyor Düzce Haberler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2022 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2022 - 11:25
 

Cumayeri Belediyesi gece gündüz asfalt seriliyor Düzce Haberler

16 köye ulaşım sağlayan 2 bin 800 metre yolun asfaltı yapıldı
Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, “Hizmetin saati vakti olmaz” diyerek ilçede asfalt çalışmalarını gece gündüz devam ediyor. 16 Köyün ulaşımını sağlayan Cumayeri, Dokuzdeğirmen köyünün yolu asfaltlanıyor.Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun girişimleri ilçe konfora kavuşuyor. “Hizmetin saati, vakti olmaz. Cumayeri için çalışmaya devam ediyoruz” diyen Koloğlu, Cumayeri ve Dokuzdeğirmen köyü arası bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.Gece boyu çalışmaları yakından takip eden Başkan Mustafa Koloğlu “Ekiplerimiz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Cumayeri’ni 16 köye bağlayan bağlantı yolumuzun asfalt çalışmasını yapıyoruz. Düzce İl Özel İdaresi ile Cumayeri Belediyemizin ortaklaşa yapmış olduğu bir çalışma. Bu köylerimizi Cumayeri merkeze bağlanması noktasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Cumayeri’nin kangren olan bu bağlantı yolu ile ilgili sıkıntısını çözüyoruz” ifadelerinde bulundu.
16 köye ulaşım sağlayan 2 bin 800 metre yolun asfaltı yapıldı

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, “Hizmetin saati vakti olmaz” diyerek ilçede asfalt çalışmalarını gece gündüz devam ediyor. 16 Köyün ulaşımını sağlayan Cumayeri, Dokuzdeğirmen köyünün yolu asfaltlanıyor.Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun girişimleri ilçe konfora kavuşuyor. “Hizmetin saati, vakti olmaz.

Cumayeri için çalışmaya devam ediyoruz” diyen Koloğlu, Cumayeri ve Dokuzdeğirmen köyü arası bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.Gece boyu çalışmaları yakından takip eden Başkan Mustafa Koloğlu “Ekiplerimiz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Cumayeri’ni 16 köye bağlayan bağlantı yolumuzun asfalt çalışmasını yapıyoruz. Düzce İl Özel İdaresi ile Cumayeri Belediyemizin ortaklaşa yapmış olduğu bir çalışma. Bu köylerimizi Cumayeri merkeze bağlanması noktasında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Cumayeri’nin kangren olan bu bağlantı yolu ile ilgili sıkıntısını çözüyoruz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.