Çöpe değil toprağa gittiler Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2023 - 12:42, Güncelleme: 02.03.2023 - 12:42
 

Çöpe değil toprağa gittiler Düzce Haber

Çöpe değil toprağa gittiler
Düzce Cevat Şahin Anaokulu öğrencileri yazar Ece Lençper Karadağ ile buluştu, çöpe giden yiyecek kabuklarının, sebze ve meyve atıklarının toprağı zenginleştirdiğini öğrendiler. Cevat Şahin Anaokulu öğrencileri yazar buluşmalarında Konuşan çöp kovası kitabı yazarı Ece Lençper Karadağ ile buluştuk. Aynı zamanda geri dönüşüm ve doğa etkinliği atölyesinde EKO Okullar Projeyle çocuklar kompost hakkında bilgi edindi.Baloncuklar sınıfı öğrencileri çöpe giden yiyecek; yumurta kabukları, meyve ve sebze artıklarını ilkbaharda ekilecek sebze ve çiçeklerde kullanacağı toprağı zenginleştirmek için kompost gübre yapımını deneyimledi.
Çöpe değil toprağa gittiler

Düzce Cevat Şahin Anaokulu öğrencileri yazar Ece Lençper Karadağ ile buluştu, çöpe giden yiyecek kabuklarının, sebze ve meyve atıklarının toprağı zenginleştirdiğini öğrendiler.

Cevat Şahin Anaokulu öğrencileri yazar buluşmalarında Konuşan çöp kovası kitabı yazarı Ece Lençper Karadağ ile buluştuk. Aynı zamanda geri dönüşüm ve doğa etkinliği atölyesinde EKO Okullar Projeyle çocuklar kompost hakkında bilgi edindi.Baloncuklar sınıfı öğrencileri çöpe giden yiyecek; yumurta kabukları, meyve ve sebze artıklarını ilkbaharda ekilecek sebze ve çiçeklerde kullanacağı toprağı zenginleştirmek için kompost gübre yapımını deneyimledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.