**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Cinayet Önce kız arkadaşını öldürdü, sonra intihar etti Düzce Haber

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2022 - 18:27, Güncelleme: 27.11.2022 - 18:53
 

Cinayet Önce kız arkadaşını öldürdü, sonra intihar etti Düzce Haber

Önce kız arkadaşını öldürdü, sonra intihar etti
Bolu'da tartıştığı kız arkadaşını tabancayla ateş ederek öldüren kişi aynı silahla intihar etti.Olay,Alpağut Mahallesi Kuvayi Milliye Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Umutcan İlter ile sevgilisi olduğu iddia edilen Sevcan Dönmezer arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Umutcan İlter, yanında getirdiği tabanca ile önce Sevcan Dönmezer'e, ardından da kendi kafasına ateş etti. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde yerde kalan ağır yaralılar İlter ve Dönmezer, sağlık ekipleri tarafında olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. İlter ve Dönmezer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Önce kız arkadaşını öldürdü, sonra intihar etti

Bolu'da tartıştığı kız arkadaşını tabancayla ateş ederek öldüren kişi aynı silahla intihar etti.Olay,Alpağut Mahallesi Kuvayi Milliye Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Umutcan İlter ile sevgilisi olduğu iddia edilen Sevcan Dönmezer arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Umutcan İlter, yanında getirdiği tabanca ile önce Sevcan Dönmezer'e, ardından da kendi kafasına ateş etti. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kanlar içinde yerde kalan ağır yaralılar İlter ve Dönmezer, sağlık ekipleri tarafında olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. İlter ve Dönmezer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.