Çilimli’de faaliyetler öğrencilere anlatıldı Çilimli, Eğitim Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2022 - 14:04, Güncelleme: 16.10.2022 - 14:04
 

Çilimli’de faaliyetler öğrencilere anlatıldı Çilimli, Eğitim Haber Düzce Hür Haber

Çilimli’de faaliyetler öğrencilere anlatıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak geçtiğimiz aylarda hizmete giren Çilimli Gençlik merkezi, çalışmalarını öğrencilere anlatmaya devam ediyor.Geçtiğimiz aylarda Çilimli ilçesinde hizmete girerek, öğrenciler için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmeye başlayan Gençlik Merkezi, okulların açılması ile birlikte çocuklara okullarda eğitim vermeye başladı. Daha önce bir çok öğrenci ile bir araya gelen Gençlik merkezi liderleri Esenli İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek çocuklarla buluştu. Merkezin faaliyetlerini çocuklara anlatan personeller, çocukları etkinliklere ve kurslara davet etti.
Çilimli’de faaliyetler öğrencilere anlatıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak geçtiğimiz aylarda hizmete giren Çilimli Gençlik merkezi, çalışmalarını öğrencilere anlatmaya devam ediyor.Geçtiğimiz aylarda Çilimli ilçesinde hizmete girerek, öğrenciler için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmeye başlayan Gençlik Merkezi, okulların açılması ile birlikte çocuklara okullarda eğitim vermeye başladı.

Daha önce bir çok öğrenci ile bir araya gelen Gençlik merkezi liderleri Esenli İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek çocuklarla buluştu. Merkezin faaliyetlerini çocuklara anlatan personeller, çocukları etkinliklere ve kurslara davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.