**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Bayram kolonyaları Düzce’de üretiliyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2022 - 15:59, Güncelleme: 03.05.2022 - 16:53
 

Bayram kolonyaları Düzce’de üretiliyor

Pandemide yoğun çalıştılar, şimdi bayram için çalışıyorlar. Bayram kolonyaları Düzce’de üretiliyor.Üretim Müdürü Tuncay Yıldız “Bayramda tüm Türkiye’nin evlerine misafir olacağız”
Bayramların olmazsa olmazı olarak bilinen kolonya, korona virüs salgınında yoğun bir şekilde tüketildi. Pandemi için yoğun şekilde üretim yapan Düzce’deki kolonya fabrikası ise şimdilerde Ramazan Bayramı için mesai yapıyor. Korona virüs salgınında en çok tüketilen ürünlerin başında yer alan kolonya, artık çok tüketilmemeye başladı. Pandemi öncesinde olduğu gibi bayramlarda hatırlanan kolonya, için Düzce’de ki fabrikada yoğun çalışma devam ediyor. Günlük ortalama 150 ile 200 bin arasında kolonya üreten fabrika, Türkiye’nin dört bir yanına kolonya sevkiyatını sürdürürken, Kolonya Fabrikası Üretim Müdürü Tuncay Yıldız, “Pandemi döneminde yoğun bir şekilde çalıştık. Cumhurbaşkanlığı’nın kolonyaları başta olmak üzere bir çok kuruluşa kolonya gönderdik. Her tarafa sevkini sağladık. Şimdi de Ramazan Bayramı geldi. Bayram dolayısı ile kolonyaya talep var. Bunu karşılamak için de 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Pandemi gibi olmasa da günlük üretimimiz 150 bin şişenin altına düşmüyor. Hızlı bir şekilde üretimimize devam ediyoruz. Sevkiyatlar uzak bölgelerden başlayarak göndermeye devam ediyoruz. Yurt dışına da ihracatmız yeni yeni başladı. Onun da üretimlerine başladık. Arka planda gördüğünüz gibi. Onlarda yavaş yavaş üretilip ilgili ülkelere gönderilmeye başladı. Günlük 150-200 bin arasında üretimlerimiz devam ediyor. Bayramda tüm Türkiye’nin evlerine ve misafirlerine kolonyalarımız ulaşacak” şeklinde konuştu.
Pandemide yoğun çalıştılar, şimdi bayram için çalışıyorlar. Bayram kolonyaları Düzce’de üretiliyor.Üretim Müdürü Tuncay Yıldız “Bayramda tüm Türkiye’nin evlerine misafir olacağız”

Bayramların olmazsa olmazı olarak bilinen kolonya, korona virüs salgınında yoğun bir şekilde tüketildi. Pandemi için yoğun şekilde üretim yapan Düzce’deki kolonya fabrikası ise şimdilerde Ramazan Bayramı için mesai yapıyor.
Korona virüs salgınında en çok tüketilen ürünlerin başında yer alan kolonya, artık çok tüketilmemeye başladı.

Bayram kolonyaları Düzce’de üretiliyor

Pandemi öncesinde olduğu gibi bayramlarda hatırlanan kolonya, için Düzce’de ki fabrikada yoğun çalışma devam ediyor. Günlük ortalama 150 ile 200 bin arasında kolonya üreten fabrika, Türkiye’nin dört bir yanına kolonya sevkiyatını sürdürürken, Kolonya Fabrikası Üretim Müdürü Tuncay Yıldız, “Pandemi döneminde yoğun bir şekilde çalıştık.

Düzce'den Cumhurbaşkanlığı’na Kolonya gidiyor

Cumhurbaşkanlığı’nın kolonyaları başta olmak üzere bir çok kuruluşa kolonya gönderdik. Her tarafa sevkini sağladık. Şimdi de Ramazan Bayramı geldi. Bayram dolayısı ile kolonyaya talep var. Bunu karşılamak için de 7 gün 24 saat çalışıyoruz. Pandemi gibi olmasa da günlük üretimimiz 150 bin şişenin altına düşmüyor.

Düzce Kolonya üretimi, düzce meşhur kolonya, kolonya haber

Hızlı bir şekilde üretimimize devam ediyoruz. Sevkiyatlar uzak bölgelerden başlayarak göndermeye devam ediyoruz. Yurt dışına da ihracatmız yeni yeni başladı. Onun da üretimlerine başladık. Arka planda gördüğünüz gibi. Onlarda yavaş yavaş üretilip ilgili ülkelere gönderilmeye başladı. Günlük 150-200 bin arasında üretimlerimiz devam ediyor. Bayramda tüm Türkiye’nin evlerine ve misafirlerine kolonyalarımız ulaşacak” şeklinde konuştu.

düzce haber, düzce haberler, düzce son dakika haber, düzce yerel haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.