Başkan Mustafa Koloğlu “Hızını azalt ömrünü uzat” dedi yaya geçidini boyadı Cumayeri, Yerel Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2022 - 12:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 12:51
 

Başkan Mustafa Koloğlu “Hızını azalt ömrünü uzat” dedi yaya geçidini boyadı Cumayeri, Yerel Haberler Düzce Hür Haber

“Hızını azalt ömrünü uzat” dedi.
Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ilçede yapılan hız kesicilerin boyama çalışmalarını takip ederek sürücülere “Hızını azalt ömrünü uzat” dedi.Cumayeri Belediyesi’ne bağlı ekipler yaz boyunca yoğun çalıştı. İlçede yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra yaya geçitlerine yakın noktalara hız kesiciler de yapıldı. Yapılan hız kesicilerin boyama çalışmasına Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Akdeniz’de katıldı.Koloğlu ve Akdeniz eline fırça alarak boyama yaptı.Başkan Mustafa Koloğlu, “Sürücülerimizin herhangi bir olumsuzluğa uğramaması adına ilçemiz girişindeki hız kesicilerimizin boyama çalışmalarını tamamladık. Hızını azalt, ömrünü uzat” dedi.
“Hızını azalt ömrünü uzat” dedi.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ilçede yapılan hız kesicilerin boyama çalışmalarını takip ederek sürücülere “Hızını azalt ömrünü uzat” dedi.Cumayeri Belediyesi’ne bağlı ekipler yaz boyunca yoğun çalıştı. İlçede yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra yaya geçitlerine yakın noktalara hız kesiciler de yapıldı.

Yapılan hız kesicilerin boyama çalışmasına Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Akdeniz’de katıldı.Koloğlu ve Akdeniz eline fırça alarak boyama yaptı.Başkan Mustafa Koloğlu, “Sürücülerimizin herhangi bir olumsuzluğa uğramaması adına ilçemiz girişindeki hız kesicilerimizin boyama çalışmalarını tamamladık. Hızını azalt, ömrünü uzat” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.