Balık tutma sevdası canından etti Düzce, Son Dakika Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2022 - 01:44, Güncelleme: 09.09.2022 - 02:28
 

Balık tutma sevdası canından etti Düzce, Son Dakika Haber Düzce Hür Haber

Ağını kurtarmak için girdiği derede boğuldu.
Düzce’de ağla balık tutan bir kişi takılan ağını kurtarmak için girdiği derede boğuldu.Olay, Düzce Merkeze bağlı Sarayyeri Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde Melen Çayı’nda ağ ile balık tutan Turgay Taşkın (41), ağın derede takılmasıyla ağını kurtarmak için dereye girdi. Ancak serpme adı verilen ağa dolanan Turgay Taşkın, derede boğuldu. Taşkın’ı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin dereden çıkarttığı Turgay Taşkın sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Turgay Taşkın, hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.
Ağını kurtarmak için girdiği derede boğuldu.

Düzce’de ağla balık tutan bir kişi takılan ağını kurtarmak için girdiği derede boğuldu.Olay, Düzce Merkeze bağlı Sarayyeri Mahallesi'nde meydana geldi.

Balık tutma sevdası canından etti Düzce, Son Dakika Haber Düzce Hür Haber

Akşam saatlerinde Melen Çayı’nda ağ ile balık tutan Turgay Taşkın (41), ağın derede takılmasıyla ağını kurtarmak için dereye girdi. Ancak serpme adı verilen ağa dolanan Turgay Taşkın, derede boğuldu.

Taşkın’ı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin dereden çıkarttığı Turgay Taşkın sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Turgay Taşkın, hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.