Bakan Yardımcısı Fatma Varank Çilimli'de Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 18:14, Güncelleme: 20.12.2022 - 18:14
 

Bakan Yardımcısı Fatma Varank Çilimli'de Düzce Haber

Varank, Çilimli'de kentsel dönüşümün yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Çilimli'de kentsel dönüşümün yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.Düzce'de 23 Kasım'da meydana gelen depremin ardından hasar tespit çalışmaları tamamlandı, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları da devam ediyor. Bu çerçevede, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank, beraberindeki Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgün ile GEDAŞ Gayrimenkul Değerlendirme A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı ile birlikte Çilimli'de temaslarda bulundu. Yıkım çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Bakan Yardımcısı Varank, aynı zamanda kentsel dönüşümün yapılacağı alanı da inceledi.Varank ve beraberindeki heyete, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'da eşlik etti.
Varank, Çilimli'de kentsel dönüşümün yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Çilimli'de kentsel dönüşümün yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.Düzce'de 23 Kasım'da meydana gelen depremin ardından hasar tespit çalışmaları tamamlandı, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları da devam ediyor.

Bu çerçevede, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank, beraberindeki Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgün ile GEDAŞ Gayrimenkul Değerlendirme A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Oğulbalı ile birlikte Çilimli'de temaslarda bulundu. Yıkım çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Bakan Yardımcısı Varank, aynı zamanda kentsel dönüşümün yapılacağı alanı da inceledi. Varank ve beraberindeki heyete, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.