Bağlantı yolu hiç bu kadar ıssız olmamıştı Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2023 - 18:38, Güncelleme: 15.06.2023 - 18:38
 

Bağlantı yolu hiç bu kadar ıssız olmamıştı Düzce Haber

Karayolları ekiplerinin haber vermeye bile tenezzül etmeden başladığı Bahçeşehir bağlantı yolundaki bakım çalışmaları nedeniyle bağlantı yolu Düzce güzergahı ıssızlığa büründü.
Yola çıkış olan bütün ara yolların asfalt altı malzemesiyle kapatıldığı yolda 2. Günde çalışmanın başlamaması ise yol üzerindeki esnafları düşündürüyor.Karayolları ekiplerinin her yıl yaz mevsiminde Düzcelilerin hayatını kabusa çevirmek için yaptığı yol bakım onarım çalışması geleneği bu yılda bozulmadı. Bahçeşehir bağlantı yolunun Düzce istikameti tamamen trafiğe kapatıldı. Ancak yol üzerinde bulunan esnaflara bile haber vermeden yolun kapatılması ise şaşkınlığa neden oldu. Karayolları bölge şefliğinin güçş gösterisi yaparcasına birden yolu Bahçeşehir bölgesinden itibaren yolu kapatarak bakım çalışması yapımını bahane etmesi ve yine yola çıkan bütün ara yolları da kapatması yolu ıssızlığa gömülmesine neden oldu.Bu durum ise en çok tam bayram zamanı iş yapmak için bekleyen esnafları etkiledi. Esnaflar, ekonomik kriz ile mücadele etmeye çalışırken birde karayolları  şefliğe bağlı ekiplerin aniden yol yapım çalışmasına karar vermesi nedeniyle kapatılan yolda iş yapmaya çalışıyor. Belediyeden 3 gün içinde çalışmaların bitirileceğini açıklamasına rağmen 2. gününde de başlamayan çalışmalar esnafa kabus yaşatıyor. Esnaflar, bu çalışmalar en az 10 gün sürecek gibi görünüyor. Bizde bayram arefesinde iş yapabiliiz diye umut ederken birden yol bakım çalışmasının içine düştük. Haber verme gereği bile duyulmadan ekipler trafiği keserek yolu kapattılar. Bahçeşehir istikametinde ise çift taraflı trafik akışı veriliyor. Bu durum bizi ciddi olarak ekonomik sıkıntıya sokacak. Biz mağduriyetimizi kimlere anlatalım. Kazanacağımız 3 kurulş parayı da kazanamayacağız. Bu durumda zararımızı kim karşılacak” diye konuştular.
Karayolları ekiplerinin haber vermeye bile tenezzül etmeden başladığı Bahçeşehir bağlantı yolundaki bakım çalışmaları nedeniyle bağlantı yolu Düzce güzergahı ıssızlığa büründü.

Yola çıkış olan bütün ara yolların asfalt altı malzemesiyle kapatıldığı yolda 2. Günde çalışmanın başlamaması ise yol üzerindeki esnafları düşündürüyor.Karayolları ekiplerinin her yıl yaz mevsiminde Düzcelilerin hayatını kabusa çevirmek için yaptığı yol bakım onarım çalışması geleneği bu yılda bozulmadı. Bahçeşehir bağlantı yolunun Düzce istikameti tamamen trafiğe kapatıldı. Ancak yol üzerinde bulunan esnaflara bile haber vermeden yolun kapatılması ise şaşkınlığa neden oldu. Karayolları bölge şefliğinin güçş gösterisi yaparcasına birden yolu Bahçeşehir bölgesinden itibaren yolu kapatarak bakım çalışması yapımını bahane etmesi ve yine yola çıkan bütün ara yolları da kapatması yolu ıssızlığa gömülmesine neden oldu.Bu durum ise en çok tam bayram zamanı iş yapmak için bekleyen esnafları etkiledi.

Esnaflar, ekonomik kriz ile mücadele etmeye çalışırken birde karayolları  şefliğe bağlı ekiplerin aniden yol yapım çalışmasına karar vermesi nedeniyle kapatılan yolda iş yapmaya çalışıyor. Belediyeden 3 gün içinde çalışmaların bitirileceğini açıklamasına rağmen 2. gününde de başlamayan çalışmalar esnafa kabus yaşatıyor. Esnaflar, bu çalışmalar en az 10 gün sürecek gibi görünüyor. Bizde bayram arefesinde iş yapabiliiz diye umut ederken birden yol bakım çalışmasının içine düştük. Haber verme gereği bile duyulmadan ekipler trafiği keserek yolu kapattılar. Bahçeşehir istikametinde ise çift taraflı trafik akışı veriliyor. Bu durum bizi ciddi olarak ekonomik sıkıntıya sokacak. Biz mağduriyetimizi kimlere anlatalım. Kazanacağımız 3 kurulş parayı da kazanamayacağız. Bu durumda zararımızı kim karşılacak” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.