**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Babası ve babaannesinin evini taradı. Bakın ne için yaptı bunu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2022 - 15:11, Güncelleme: 08.05.2022 - 15:11
 

Babası ve babaannesinin evini taradı. Bakın ne için yaptı bunu

Babası ve babaannesinin evini taradı. Bakın ne için yaptı bunu
Düzce’nin Çilimli ilçesinde bir şahıs, kendisine alkol parası vermeyen babası ve babaannesinin evinin kapısına av tüfeği ile ateş etti.Alınan bilgilere göre, Çilimli ilçesinde gece saat 22.00 sıralarında R.Y. isimli şahıs, babası S.Y. ve babaannesi S.Y. ile alkol parası vermedikleri için tartıştı.Tartışmanın büyümesi üzerine R.Y., evdeki ruhsatsız av tüfeği ile evin giriş kapısına 2 el ateş edip kaçtı. Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine ekipler şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Jandarma ekipleri tarafından köyde yakalanarak gözaltına alınan R.Y., sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu.
Babası ve babaannesinin evini taradı. Bakın ne için yaptı bunu

Düzce’nin Çilimli ilçesinde bir şahıs, kendisine alkol parası vermeyen babası ve babaannesinin evinin kapısına av tüfeği ile ateş etti.Alınan bilgilere göre, Çilimli ilçesinde gece saat 22.00 sıralarında R.Y. isimli şahıs, babası S.Y. ve babaannesi S.Y. ile alkol parası vermedikleri için tartıştı.Tartışmanın büyümesi üzerine R.Y., evdeki ruhsatsız av tüfeği ile evin giriş kapısına 2 el ateş edip kaçtı.

Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine ekipler şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Jandarma ekipleri tarafından köyde yakalanarak gözaltına alınan R.Y., sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.