**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Ayşe Taş ve Pınar Süer Düzce, Magazin Haberler Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2022 - 11:58, Güncelleme: 08.08.2022 - 12:28
 

Ayşe Taş ve Pınar Süer Düzce, Magazin Haberler Düzce Hür Haber

Dünya Düzce Günleri etkinliği renkli görüntülere sahne oluyor
Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen "Dünya Düzce Günleri" etkinliği, şarkıcı Pınar Süer ve Türk sanat müziği sanatçısı Ayşe Taş konseriyle devam etti.Bu yıl ilk kez düzenlenen Dünya Düzce Günleri etkinliği renkli görüntülere sahne oluyor. Festivalin ilk 7 günü de dolu dolu geçti. Dünya Düzce Günlerinin 7. gününde ilk olarak şarkıcı Pınar Süer sahne aldı. Genç şarkıcının birbirinden güzel şarkılarına Düzceliler hep bir ağızdan eşlik ederek, keyifli bir akşam yaşadı. Pınar Süer’in ardından Türk sanat müziğinin güçlü sesi Ayşe Taş sahneye çıktı. Sevilen eserleri kendine has tarzı ile yorumlayan Ayşe Taş, alanı dolduran Düzcelileri mest etti.Etkinlik alanına gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve eşi Onur Özlü; stantları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Özlü, Dünya Düzce Günleri etkinliklerinin kentin tanıtımına ve toplumsal bütünleşmesine büyük katkı sağladığını söyleyerek, sosyal ve kültürel etkinliklerin artarak devam edeceğini kaydetti.
Dünya Düzce Günleri etkinliği renkli görüntülere sahne oluyor

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen "Dünya Düzce Günleri" etkinliği, şarkıcı Pınar Süer ve Türk sanat müziği sanatçısı Ayşe Taş konseriyle devam etti.Bu yıl ilk kez düzenlenen Dünya Düzce Günleri etkinliği renkli görüntülere sahne oluyor. Festivalin ilk 7 günü de dolu dolu geçti.

Ayşe Taş ve Pınar Süer Düzce, Magazin Haberler Düzce Hür Haber

Dünya Düzce Günlerinin 7. gününde ilk olarak şarkıcı Pınar Süer sahne aldı. Genç şarkıcının birbirinden güzel şarkılarına Düzceliler hep bir ağızdan eşlik ederek, keyifli bir akşam yaşadı. Pınar Süer’in ardından Türk sanat müziğinin güçlü sesi Ayşe Taş sahneye çıktı.

Sevilen eserleri kendine has tarzı ile yorumlayan Ayşe Taş, alanı dolduran Düzcelileri mest etti.Etkinlik alanına gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve eşi Onur Özlü; stantları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Özlü, Dünya Düzce Günleri etkinliklerinin kentin tanıtımına ve toplumsal bütünleşmesine büyük katkı sağladığını söyleyerek, sosyal ve kültürel etkinliklerin artarak devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.