**Google Otomatik Reklamları**
**Google Otomatik Reklamları**

Asar Deresinde Bir Kişi Dereye Düştü - Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2022 - 23:39, Güncelleme: 28.06.2022 - 14:11
 

Asar Deresinde Bir Kişi Dereye Düştü - Düzce Haber

Yaslandığı ağacın dalı kırılınca dereye düştü.Dereye düşen kişi için arama çalışması başlatıldı
Düzce’de yaslandığı ağacın dalı kırılınca yağışların da etkisiyle debisi yükselen Asar Deresi'ne düşen kişiyi arama çalışması başlatıldı.Edinilen bilgiye göre, Düzce merkezden geçen Asar Deresi'nin yakınına gelen bir kişi ağaca yaslandı. İddiaya göre bu esnada ağaç dalı kırılınca şahıs, yağışın da etkisiyle debisi yükselen dereye düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olayı anlatan 14 yaşındaki C.K., “Ağaca yaslanan bir kişiyi gördük. Ne olduğunu anlayamadık, ağaç bir anda kırıldı ve şahıs dereye düştü. Arkasından bağırdık ama sesimizi duyuramadık, inşallah bulunur” dedi.
Yaslandığı ağacın dalı kırılınca dereye düştü.Dereye düşen kişi için arama çalışması başlatıldı

Düzce’de yaslandığı ağacın dalı kırılınca yağışların da etkisiyle debisi yükselen Asar Deresi'ne düşen kişiyi arama çalışması başlatıldı.Edinilen bilgiye göre, Düzce merkezden geçen Asar Deresi'nin yakınına gelen bir kişi ağaca yaslandı.

Asar Deresinde Bir Kişi Dereye Düştü - Düzce Haber

İddiaya göre bu esnada ağaç dalı kırılınca şahıs, yağışın da etkisiyle debisi yükselen dereye düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olayı anlatan 14 yaşındaki C.K., “Ağaca yaslanan bir kişiyi gördük. Ne olduğunu anlayamadık, ağaç bir anda kırıldı ve şahıs dereye düştü. Arkasından bağırdık ama sesimizi duyuramadık, inşallah bulunur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.