Araba sahipleri dağları taşları aşıyor Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2023 - 18:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 18:24
 

Araba sahipleri dağları taşları aşıyor Düzce Haber

Yeni sanayi sitesinde yapılan yol bakım çalışmalarında asfalt kaldırıldı. Sanayici esnafının dükkanında arabasının tamiri yaptırmak isteyen araç sahipleri dükkana girebilmek için dağları taşları aşması gerekiyor.
Düzce’de yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte asfalt çilesi de başladı. Yapılan çalışmalar kapsamında sanayi sitesinin asfaltı kaldırılarak, yeni asfalt için zemin düzeltmesi yapılıyor. Ancak Otoaygaz kavşağından Düzce şehir merkezine giriş için alternatif yolda olan güzergahta asfalt kaldırıldığı için yol yaklaşık 10 santim aşağıya indi. Sanayi esfaının dükkanları ise yukarı da kaldı. Hal böyle olunca esnafa araçlarının tamirini yaptırmak isteyen araç sahipleri de araçlarının tamirini yaptırmak için yolun önce yukarıda kalan kısmına çıkması gerekiyor. Arazi aracı olanlar için sorun olmazken otomobil sahipleri ise kabus yaşıyor. Özellikle yere yakın otomobiller için büyük sorun olan yol kazmanın ise ne zaman biteceği büyük merak uyandırıyor. Belediyenin yaptığı hiçbir çalışma tam zamanında bitirilemezken, sanayi sitesi esnafı için büyük sorun olan yol yapımında kazılan kısımların asfaltla yeniden yükseltilmesi ise büyük sabırsızlıkla bekleniyor.
Yeni sanayi sitesinde yapılan yol bakım çalışmalarında asfalt kaldırıldı. Sanayici esnafının dükkanında arabasının tamiri yaptırmak isteyen araç sahipleri dükkana girebilmek için dağları taşları aşması gerekiyor.

Düzce’de yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte asfalt çilesi de başladı. Yapılan çalışmalar kapsamında sanayi sitesinin asfaltı kaldırılarak, yeni asfalt için zemin düzeltmesi yapılıyor. Ancak Otoaygaz kavşağından Düzce şehir merkezine giriş için alternatif yolda olan güzergahta asfalt kaldırıldığı için yol yaklaşık 10 santim aşağıya indi.

Sanayi esfaının dükkanları ise yukarı da kaldı. Hal böyle olunca esnafa araçlarının tamirini yaptırmak isteyen araç sahipleri de araçlarının tamirini yaptırmak için yolun önce yukarıda kalan kısmına çıkması gerekiyor. Arazi aracı olanlar için sorun olmazken otomobil sahipleri ise kabus yaşıyor.

Özellikle yere yakın otomobiller için büyük sorun olan yol kazmanın ise ne zaman biteceği büyük merak uyandırıyor. Belediyenin yaptığı hiçbir çalışma tam zamanında bitirilemezken, sanayi sitesi esnafı için büyük sorun olan yol yapımında kazılan kısımların asfaltla yeniden yükseltilmesi ise büyük sabırsızlıkla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.