Yeniden Refah Partisi’nde Temayül heyecanı

 

Pazar günü yapılacak temayül yoklamasında ilçe belediye başkan adayları ile Düzce belediye başka adayı belirlenecek.
İl ve İlçelerin Belediye başkanları ile belediye meclis ve il genel meclis üyelerinin belirleneceği 31 Mart’ta yapılacak seçimlere 3 buçuk ay gibi süre kaldı. Siyasi partilerde aday belirleme süreçlerinde artık sona gelinirken adayların büyük teveccüh gösterdiği Yeniden Refah Partisi’nde ilçe ve İl belediye başkan adayı olacak isimler yapılacak olan temayül yoklaması ile belirlenecek. 
Seçimlere 6 ay kala çalışmalar başlayan Yeniden Refah Partisi kurduğu belediye başkanı ve meclis üyeleri belirleme komisyonu aralıksız çalışarak Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkanı olacak isimleri belirlemek için mülakatlarını yapmıştı. Yoğun çalışan komisyon aday adaylarının arasından eleyerek yaptığı çalışmalar sonucunda 3 ismi de temayül yoklamasına getirdi. 
24 Aralık Pazar günü Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde yapılacak olan temayül yoklamasına Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Cengiz Zor, İl sorumlusu Nuri Özata’da katılacak. İl İcrası ve yönetim kurulu, İl Kadın Kolları yönetimi, İl Gençlik Kolları yönetimi, İlçe yönetim kurulları asil ve yedek üyeler, İlçe kadın kolları asil ve yedek üyeler, ilçe gençlik kolları asil – yedek, belediye başkan aday adayları oylarını kullanacaklar. 
Yapılacak olan temayül yoklaması ile ilgili olarak açıklama yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Musa Peltek; “Yeniden Refah Partisi olarak yerel seçimlerde ilimize, ilçelerimize ve beldelerimize yakışacak isimleri belirlemek, halkın istediği isimleri ve projeleri vatandaşlarımızın huzuruna sunmak için yoğun çaba harcıyor. 1994 ve 1996 yıllarında Türkiye’nin gördüğü efsane Refah Belediyeciliğini yeniden Düzcemize kazandırmak, ahlaklı belediyeciliği yeniden göstermek için partimizin her kade4mesi yoğun şekilde çalışıyor. Bu çalışmalarımızın sonucunda Yeniden Refah Partisi’ne yoğun bir teveccüh olmuştu. Aday belirleme komisyonumuzun yaptığı mülakatlar sonucunda ise ilçelerimizden ve Düzcemizde halkımızın önüne çıkartacağımız isimlerin belirlenmesi için temayül yoklamasına gideceğiz. Yani Düzcelilerin, ilçe ve beldelerimizin halkının istediği isimleri belirleyeceğiz. 24 Aralık Pazar Günü yapılacak olan temayül yoklamamız hayırlara vesile olsun” dedi.