“Mehmedim” Osman Öztunç stresini Meleni Bahçede attı

Ankara, İstanbul, Zonguldak ve Karadeniz sahilleri arasında yer alan Düzce’den konser alanlarına gitmek için yola çıkan ünlü isimler hem yemek yemek için hem de stresten kaçmak için Düzce’nin orman içi alanlarını tercih ediyor. Şehrin önde gelen orman içi dinlenme tesisleri arasında yer alan Boğaziçi Beldesindeki Meleni Bahçe’de bu çerçevede ünlülerinde dinlenmek ve nefes almak için uğrak noktaları arasında yer alıyor. Bir dönem yaptığı “Mehmedim” şarkısıyla gönüllere giren ve şarkısı halen dillerde olan Osman Öztunç’ta  Zonguldak konseri öncesinde Meleni bahçede hem yol yorgunluğunu hem de doğanın içinde stresini attı.

Meleni Bahçe’nin doğasına ve ev yemeklerine hayran kaldığını belirten Öztunç, en kısa zamanda tekrar geleceğini belirterek, “restorantı çok sevdim. Tam orman içinde stres atmak ve dinlenmek için bulunmaz bir yer. Çevreme ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim. Buraya geldikten sonra ne yol yorgunluğum kaldı ne de stresim. Bu bakımda burayı keşfetmiş ender insanlardan olduğumu düşünüyorum. Sahibi Mürsel kardeşim de sağolsun güler yüzüyle güzel bir ev sahipliği yaptı. Özlediğimiz ev kahvaltısının tadını çıkarttık. En kısa zamanda tekrar geleceğim” dedi.

Meleni Bahçe sahibi Mürsel Çabukoğlu ise; Orman içinde derenin hemen kenarında insanlara ve Düzce Turizmine hizmet etmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek; “Meleni Bahçe’ye gelen misafirlerimizin dinlemiş şekilde buradan ayrıldıklarını görmek bizi mutlu ediyor. Burası aynı zamanda Düzce Turizmine de yardımcı, buraya gelen insanların mutlu, huzurlu olmasını sağlamak üzere kuruldu. Burayı tercih eden misafirlerimiz hem orman içinde, derenin hemen kenarında ağaçların altında doğal ortamda aileleriyle, arkadaşlarıyla doğal ev kahvaltısı yapmalarını yada yemek yemelerini sağlamayı amaçlıyor. Bu amaçla açtığımız tesisimize stresli hayat yaşayan ünlülerimizde misafir oluyorlar. Gelen bütün misafirlerimize teşekkür ederim” dedi.