Jandarma uyuşturucu satıcılarına geçit vermedi!

Jandarma ekipleri 1 hafta boyunca yaptıkları uygulamalarda ve müdahale ettikleri olaylarda 67 asayiş olayı ile 23 uyuşturucu operasyonuna imza attılar. Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler son bir4 haftada sorumluluk sahası olan bölgelerde yoğuna faaliyetlere imza attı.

Asayiş ve uyuşturucu olayları başta olmak üzere birçok olaya müdahale eden ekipler asayiş yönünden kişilere, mal varlığına, topluma, millete ve devlete karşı işlenen 67 olayıaydınlattı. Jandarma ekipleri 8 kasten yaralama olayının tamamını çözerken şok yol kontrolleri ve huzur güven uygulamalarında 1 tabanca, 2 av tüfeği ve 9 mühimmat ele geçirdi. Ekipler, 4 şüpheli hakkında adli ve idari işlemler yaptı. Ayrıca jasat timleri ve ilçe jandarma komutanlığı ekipleri ise çeşitli suçlardan aranan 34 şahsıda yakaladı. 

Uyuşturucu satıcılarına geçit vermediler
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu satıcı ve kullanıcılarına da geçit vermediler. Ekipler yaptıkları denetim ve uygulamaların yanı sıra operasyonlarda 23 uyuşturucu olayını ortaya çıkardılar.

Operasyonlarda 25 şahıs hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda 645 gram kubar esrar, 25 kök yasadışı kenevir bitkisi, 27 gram skunk, 17 gram bonzai, 3 gram psikoaktif mantarlar, metamfetamin ve ketamin maddeleri ele geçirildi.