Düzce'ye kar ne zaman yağacak! Düzce için kar tahmini 2024

Meteoroloji uzmanları  Düzce'ye kar yağışının ne zaman gerçekleşeceğine dair önemli açıklamalarda bulundu."Kasım ayından itibaren soğuk hava etkisini gösterecek"Yaz aylarının aşırı sıcaklarla geçmesinin ardından Düzce'de havaların serinlemesi bekleniyor. Meteoroloji uzmanlar Kasım ayından itibaren havaların soğuyacağını belirtti. Özdemir, Ekol Haber’e verdiği demeçte, özellikle Marmara ve Ege Bölgelerinde kuvvetli yağışların görüleceğini ifade etti.

Uzmanlar Kış aylarının nasıl geçeceğine dair ipuçları vererek, "Mevsim itibarıyla havalar yavaş yavaş soğuyacak" dedi ve bu soğuma sürecinin kademeli olarak devam edeceğini ekledi.

Düzce ve İstanbul için kar yağışı için tarih verdi: 15 Aralık’tan önce beklenmiyor.

Düzcelilerin en çok merak ettiği sorulardan biri olan "Düzce'ye ne zaman kar yağacak?" konusunda da açıklamalarda bulunan Uzmanlar "Düzce'ye ve İstanbul'a 15 Aralık'tan önce kar yağmaz." dedi. Aralık ayının sonlarına doğru kar yağışının beklendiğini belirten uzmanlar, bu kar yağışının Düzce'nin özellikle yüksek kesimlerinde etkili olabileceğini vurguladı.Soğuk hava dalgası ve kar yağışına dair beklentiler.Uzmanlar "Aralık ayında Düzce ve İstanbul kar yağışını görebiliriz" özellikle Aralık ayının sonuna doğru kar yağışının beklendiğini belirtti.