Düzceli ressamın eserleri ile güzelleşiyor..

Önde gelen otomobil firmalarına tedarik sağlayan HASEL fabrikasının duvarları Öztürk’ün yaptığı eserlerle güzelleşiyor.Düzce’nin son dönemde yetiştirdiği önemli ressamlar arasına giren ve şehir dışından Türkiye’nin önde gelen resim galerilerinden sergi teklifleri alan ve Türkiye’nin tek sanat fuarına davetli olarak katılan Aslıhan Öztürk, çok farklı bir çalışmaya imza atıyor. Düzce’de faaliyet gösteren önemli sanayi kuruluşları ve fabrikalara resimler yapan Öztürk, sanayi kuruluşlarının da duvarlarını renklendiriyor. Dünyanın önde gelen otomobil firmalarına tedarik sağlayan ve yan parça yapan HASEL firması için çalışmalar yapan Aslıhan Öztürk, böylece firmalara yurtdışından gelenlere de daha renkli sanatsal duvarları olan fabrikalarla karşılaşmalarını sağlıyor. 

Atölye olarak kullandığı evinde yaptığı çalışmaları çok beğenen HASEL Firması Aslıhan Öztürk’ten duvarları için tablo yapmasını istedi. Aslıhan Öztürk’te hazırladığı tabloları HASEL Teknik Ahşap Firması yetkilileri Seda ve kardeşi Mert Sönmez’e teslim etti. Tablolar ile ilgili açıklama yapan Seda ve Emre Sönmez kardeşler; “Bizler aslında sanatla ilgileniyoruz. Şirketimizde de sanat eserlerini bulundurup insanlara farklı bakış açıları kazandırmayı seviyoruz. Aslıhan hanımın yaptığı eserlerinde kullandığı renklerle insanlarda farklı duygular hissettirmeyi seviyor. Yanıbaşımızda böyle önemli ve yetenekli bir sanatçı olduğunu fark ettik. O nedenle şirketimizin duvarlarında onun eserlerini tercih ettik. Hem ofislerimizi yeniliyor hemde arkadaşlarımıza farklı bakış açıları kazandırıyoruz. Aslıhan Hanımda bize bu konuda destek oldu. Çok güzel tablolar yaptı. Kendisine teşekkür ederiz” diye konuştular. 

Aslıhan Öztürk ise; “İlk Fırat Pen Fabrikası benden tablo istediler. Onlarla başladı aslında. Daha sonrasında HASEL Fabrikası sahibi Selçuk Bey eşi ve çocukları eserlerimi gördüler. Onlarda fabrikalarının duvarlarını süslenmesini istediler. Zaten iki fabrikanın sahipleri de sanatla ciddi anlamda ilgilenen aileler. Sağolsunlar eserlerimi ve sanat tutkumu fark ettiler. Resimlerimi çok beğendiler. Son olarak yaptığım eserlerde HASEL Fabrikasına gitti” dedi.