Bulvardaki düzensizlik şehri yansıtıyor

Düzce’nin şehir merkezinde girişindeki önemli noktalardan birisi olan Atatürk Bulvarında bulunan kaldırımların düzensizliği esnaf ve vatandaşları rahatsız ediyor. Özellikle kaldırımlara düzenleme yapılması isteyen vatandaşlar, böylece Düzce’nin daha düzenli görüntüye kavuşacağını iddia etti.

Düzce 1999 yılında yaşadığı büyük depremlerin ardından yeniden kuruldu. Depremlerin ardından şehrin düzenlenmesi için ve yaşadığı depremin travmasını ortadan kaldırmak için yapılan düzensiz kaldırımlar, günümüze kadar geldi. Halen bir düzensizlik içindeki kaldırımlar özellikle esnaflara ve vatandaşlara hem sıkıntı yaşatıyor hem de görüntü olarak kirliliğe neden oluyor. 

Kimi yerde meyilli kimi yerde çıkıntılı kimi yerde ise kaldırım üstüne kaldırım yapılmış gibi duran kaldırımların bu biçimsizliği D-100 üzerinden şehir merkezine gelenler içinde Düzce’nin düzensiz olarak algılanmasına neden oluyor. Atatürk Bulvarı esnafı ve vatandaşlar, kaldırımlara bir düzenleme getirilmesi gerektiğini belirtirken, belediye yetkililerinden çözüm beklediklerini de dile getiriyor.