Genişletilmiş İl Divanında birlik mesajı çıktı

Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’na destek mesajları verildi. Ayşe Keşir Hasan Şengüloğlu’nun AK Parti’nin takım başkanı olduğunu söylerken Dr. Fark Özlü de kendisi ile gurur duyduklarını belirtti. İl Başkanı Şengüloğlu da seçimlerde teşkilatların üstün gayret gösterdiğini belirterek, “Önümüzdeki dönem daha da büyük hedeflere ulaşmak için birlik beraberlik içinde çalışacağız. Hep birlikte ülkemizin geleceği için daha güçlü adımlar atacağız’’ dedi.  AK Parti Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Düzce belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi ve Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, İlçe ve Belde AK Partili Belediye Başkanları il, ilçe teşkilatları katıldı. 
 

“İyi bir takımız”
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, konuşmasında teşkilat, takım ve siyaset vurgusu yaptı. Ayşe Keşir Konulmasında, ‘’ iki seçimde büyük gayret gösteren her kademedeki teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.  Pandemi ve deprem sonrası bu atmosferde teşkilat mensuplarımızın her biri canla başla çalıştılar. Kadın kollarımız ve gençlik kollarındaki kardeşlerimiz çok çalıştı. Her kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Son Siyaset hizmet etmektir. Teşkilat olmadan siyaset olmaz. Siyaset uzun soluklu bir iş. Faruk Başkanım son derece uyumlu bir şekilde çalışıyoruz’’ dedi.Yerel seçim sürecinde başkan adaylarının belirlenmesi sürecinde titiz çalıştıklarının altını çizen Keşir, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve ekibine teşekkür etti. Şengüloğlu’nun Düzce’de takım kaptanı olduğunu söyleyen Keşir, Milletvekili Ercan Öztürk, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile iyi birtakım olduklarını vurguladı. 



‘’Güzel olan her şeyin altında imzanız var”
Faruk Özlü konuşmasında ‘’ Sizler bu davaya sahip çıkmasaydınız, eğer sizler çalışmasaydınız bugünkü idareci kadroları iş başında olup bu hizmeti, bu halkla buluşturamayacaktı. O yüzden hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu ülkede olan her güzel şeyin altında imzası olanlar izlersiniz Ben Hepinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ dedi.Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimine de değinen Öztürk ‘’ 15 Temmuz’u yeniden andık. Bu ülkenin nasıl bir felaketin eşiğinden döndüğünü hatırladık. Bizim bunu gelecek nesillere anlatmamız lazım’’ diye konuştu. 

“İl Başkanımız ile gurur duyuyoruz”
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile gurur duyduklarını söyledi. Özlü, ‘’ Hasan Şengüloğlu kardeşimiz tertemiz pırıl pırıl bir insan. Kimsenin hakkında en ufak bir şey söyleyemeyeceği bir kardeşimiz. Çok güzel çalışıyoruz. Hasan Şengüloğlu seninle gurur duyuyoruz’’ dedi. Yeni projelerini paylaşan Özlü, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.


“Yapacaklarımız henüz bitmedi çok işimiz var”
Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Hasan Şengüloğlu, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projelerle ekonomiden eğitime, sağlıktan altyapıya kadar pek çok alanda önemli adımlar attık. Ancak biliyoruz yapacak daha çok işimiz var ülkemizin her bir köşesine hizmet götürmek her vatandaşımızın huzur ve refahı için yaşamasını sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Gece Bildiğiniz gibi geçtiğimiz bir yıl içerisinde 3 seçim geçirdik son yerel seçimlerde ve genel seçimlerde elde ettiğimiz başarılar hepimizin ortak gayreti ve emeği ile mümkün olmuştur. Yerel seçimlerde belediyelerimiz aracılığı ile halkımızı en yakın noktadan hizmet etme fırsatı bulduk. Belediyelerimizin gerçekleştirdiği projeler şehrimizin çevresini değiştirirken, vatandaşlarımızın yaşam kalitesinde arttıracağından hiç şüphemiz yok” ifadelerinde bulundu. 

“Sandıklardan 1. Parti çıktık”
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, 3 seçim geçirdikleri ve sandıktan birinci parti olarak çıktıklarını belirterek “Seçimlerde teşkilatlarımız üstün gayret gösterdi. Genel seçimlerde ise milletimizin bize duyduğu güvenini bir göstergesi olarak sandıktan yine 1 parti çıktık. Bu güveni boşa çıkarmamak adına daha fazla çalışacağız. Milletimizin beklentilerini karşılamak için var gücümüzü çalışacağız” dedi.
Başkan Şengüloğlu, seçimlerde hedefledikleri sonuçları alamadıklarını bunun sebebinin teşkilatın eksik çalışmasından olmadığını söyleyerek " Kıymetli yol arkadaşlarım önümüzdeki dönem daha da büyük hedeflere ulaşmak için birlik beraberlik içinde çalışmamız gerekiyor. Hep birlikte ülkemizin geleceği için daha güçlü adımlar atacağız. Yerel ve genel seçimlerde elde ettiğimiz başarıları daha ileri taşımak için hep birlikte el ele vererek çalışacağımıza inancım tamdır" dedi.

Fazlı Koç; “Susuz köyümüz kalmayacak”
İlçe Belediye Başkanları adına Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi’nin yaptığı konuşmanın ardından İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç , İl Özel İdare’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Özel idare hizmetlerini anlatan Koç Düzce İl Özel İdaresinin Türkiye’deki ilk 3 özel İdaresinden biri olduğuna dikkat çekti. Düzce’de Ana yollar ve grup yollarının yüzde 90’nını yapıldığını belirtti. KÖYDES ödeneklerinin tamamının suya yatırılacağını, suyu olmayan olan köyün kalmayacağını anlattı. ilk Turizm yolları için çalıştıklarını aktaran Koç, sel ve heyelan olan köylerde hibe mikserle V kanalları yapacaklarını söyledi. AK Parti Düzce İl Başkanlığının sinevizyon eşliğinde izlenen Faaliyet raporu Partililerin tarafından alkışlandı. Konuşmaların ardından basına kapalı olarak gerçekleşen bölümde dilek, temenni ve soru cevap bölümüne geçildi.