Caboğlu MHP'li Belediye başkanlarıyla basın önüne çıktı

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, eksikleri giderme çabası içinde olacaklarını söyledi. Caboğlu, Milletvekillerinin MHP'li belediyeleri ziyaret etmemesinden de yakındı. Beyköy'deki Kaledibi tesislerinde basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı İlhami Caboğlu’na il yönetiminin yanı sıra Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Gölyaka Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal ve Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak'ta eşlik etti.

"Her ay Düzce'yi konuşacağız"
Her ay Düzce'yi konuşacakları bir yapacaklarını belirten İl Başkanı İlhami Caboğlu, " yerel seçimleri geride kaldı. O zamandan bu zamana kadar Düzce’de Milliyetçi Hareket Partisi olarak bazı gözlemlerimiz oldu. İl Yönetim Kurulu olarak bir araya geldik ve dedik ki değerli basınımızla belediye başkanımızı bir araya getirelim, Düzce’yi konuşalım. Bunu her ay yapma kararı aldık" diye konuştu. 



" MHP'li belediyeleri ziyaret etmediler"
Düzce’de 5 yıl bir geçmişi olan MHP’li belediyelerin de olduğunu ve milletvekili tarafından ziyaret edilmediğini söyleyen Caboğlu , Her ay düzenleyecekleri toplantılarda iyiyi de kötüyü de kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade etti. Caboğlu konuşmasında " Yani Düzce'nin Düzcespor konusu gündem olduğunda Düzce'nin her kesimin taşın altına elini koyması isteniyorsa Düzce'nin geleceği ile alakalı hizmet alımı ile alakalı bir çalışma varsa Düzce'de her seçilmişin her kesimin oylarını alan seçilmişlerin geniş istişareyle Büyük Millet Meclisi'nde bazı konuların arz ediliyor olması kıymet arz etmeli.

Tabi siyasiler kendi grubunda hareket edebilir ama devleti temsil makamında olanların bunları göz ardı ediyor olması bizleri gerçekten üzmüştür. Yani bu değerlendirmeleri özellikle bundan sonra siz çok kıymetli basınla Düzce'mizi bilgilendirmek olan bitenleri Düzce'de sizler aracılığıyla vatandaşlarımıza duyurmak adına bizde il teşkilatı olarak artık her ay düzenli bir şekilde basın toplantısı yapacağız, gözlemleyeceğiz. Bakın Düzce hepimizin bu memleket hepimizin kim ne iyi yapıyorsa iyi yaptı diye anlatacağız. Kim eksik yapıyorsa onun eksiğini gidermek adına sizlerle beraber çalışarak o eksikleri giderme çabası içerisinde olacağız. Bugün ki basın toplantımızdaki amacı budur. Bu birinci basın toplantımız Artık bundan bir ay sonra sizlerle bir araya geldiğimiz de bir ay boyunca Düzce’nin genelinde her anlamda yapılan iyiyi de kötüyü de siz değerli basınla bir araya geleceğiz, paylaşacağız’’ dedi.