Emeklerine sağlık Düzce Belediyesi

Beledlye Başkanı Dr. Faruk Özlü talimatıyla yeniden düzenlenen parkta çocuk oyun grupları, oturma grupları yenilenirken  özellikle sıcak yaz günlerinde Düzcelilerin ağaç gölgesinde serinleyebilecekleri yeni bir park daha hayata geçirildi.Hastane Caddesi üzerinde Orman Bölge Şefliği hemen yanında bulunan kentpark bağımlıların özellikle geceleri istila ettikleri bir yer olmuştu.

İçinde bağımlılıkla mücadele birimi, kusursuz kafe gibi  önemli yapılarında bulunduğu park geceleri özellikle şehir magandalarının zarar verdiği bir yer durumundadı. Bir çok atıl durumdaki yeri yeniden düzenleyen ve Düzcelilerin kullanımına sunan aynı zamanda şehrin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için parkları pespese hayata geçiren Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kentparkın atıl haline kayıtsız kalmadı.

Destek Hizmetleri ve Park Bahçeler Müdürlüğüne talimat veren Faruk Özlü'nün direktifiyle ekipler çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonunda ise kentpark yeni baştan düzenlendi. Çocuk oyun gruplarından oturma gruplarına, yürüyüş yollarından ışıklandırmasına kadar park içi başta düzenlendi.

Henüz açılışı yapılmayan kentpark bu haliyle bile vatandaşlardan tam not aldı. Çocuklarını rahatlıkla park içinde gezdiren, oyunlar oynatan anne ve babalar, parkın yeni halini çok beğenirken Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye de teşekkür etmeyi ihmal etmediler.