Fatih Ocak ve Halil Aydın’dan anlamlı ev sahipliği

Beyköy Belediye Başkanı Fatih Ocak ve Kızılay Düzce Şubesi Başkanı Av. Halil Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda Vali Selçuk Aslan, bağışçılara çeşitli ödüller verdi.Kızılay, 156 yıl önce Kurtuluş Savaşı’nda yaralı askerlere yardım etmek amacıyla Hilal’i Ahmer adıyla kuruldu. Ardından geçen 156 yılda Kızılay ismini alan ve Uluslararası Yardım Kuruluşları arasında Dünyanın en büyük yardım kuruluşları arasında adı geçen bir yapıya kavuştu.

Türk Kızılay’ın kuruluşunun yıldönümü ise çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kan bağışından doğal afetlere, dünyanın herhangi bir yerinde yaşanan savaşlarda sivillere yardımdan barınmaya kadar birçok yardım kolunda yaptığı yardım organizasyonlarıyla adını duyuran Türk Kızılayı, 156. Kuruluş yılında bağışçılarını da unutmadı.

Beyköy Belediye başkan Fatih Ocak ve Kızılay Düzce Şubesi başkanı Av. Halil Aydın ev sahipliği’nde Kaledibi’nde organizasyon yaptı. Organizasyona Vali Selçuk Aslan ile protokol üyeleri, Türk Kızılay Düzce Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Kızılay gönüllüleri ve bağışçıları katıldı. Programda Vali Selçuk Aslan, Kızılay’a büyük bağışlar yapan bağışçılara da günü anısına hediyeler verdi.