BAMYAD misafirlerini ağırlamaya devam ediyor

Erdemiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, dernek merkezinde ağırlayan BAMYAD yönetimi fikir alışverişinde bulundu.Bünyesinde Bağımlılıkla Mücadele Yardımlaşma ve Arama Kurtarma gibi birçok farklı birimi barındıran ve bu özelliğiyle de Düzce’de tek olan BAMYAD, yaptığı farklı organizasyonlar ismini duyurmaya devam ediyor.

Yaptığı başarılı çalışmaların, etkinliklerin ve organizasyonların yanı sıra STK dayanışmasına da yardımcı olan BAMYAD yönetimi zaman zaman diğer derneklerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. Bu çerçevede Erdemliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği BAMYAD’ı ziyaret etti. Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Hasan Kabadayı, yönetim kurulu As Başkanı Seyhan Akyüz ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile üyeleri katıldı. Ziyarette BAMYAD yönetimi dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken Erdemliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz, Erdemliler Derneği ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “STK’lar daha organize bir toplum için olmazsa olmaz. Bu çerçevede BAMYAD olarak bir adım attık ve öznesi Düzce olan derneklerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede Erdemliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile de bir araya geldik. Bizleri ziyaret eden değerli dernek başkanı Hasan Kabadayı, yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür ederiz. Öznemizde çalışmalarımızda Düzce için. Bu çerçevede STK’ların bir araya gelmesi, birlikte projeler yürütmesi çok önemli. Bizlerde bu yönde adımlar atıyoruz” diye konuştu. Ziyaretin sonunda ise BAMYAD Başkanı Nagehan Yavuz, Erdemiler Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Kabadayı’ya Düzce’nin el emeği yöresel ürünlerinin bulunduğu hediye paketi takdim etti.