Şans Kova, Koç ve Akreplerin yüzüne gülüyor! Yüksek maaşlı iş teklifleri, finansal adımlar, aşk teklifleri gündemde

Teraziler bugün gözünü açıyor. Koçlar iş hayatlarında çok fazla yıpranıyor. Peki 8 Arlık 2023 günlük burçlarda neler var?


8 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç burçları, son günlerde kariyer hayatınızda kendinizi oldukça fazla yoruyor ve hırpalıyorsunuz. Belki biraz dinlenmek, kronik rahatsızlıklar varsa çözüm aramak oldukça iyi olabilir. Alerjik semptomlara ve böcek ısırmalarına karşı temkinli olmalısınız.


Boğa: Sevgili Boğa burçları, özel hayatınızdaki bazı gergin konular iç huzurunuzu kaçırmaya sebep olabilir. Alacağınız haberler karşısında sessizliğinizi bozmak isteyebilirsiniz. Size değer veren kişilerle birlikte yürümek isteyeceksiniz.

İkizler: Sevgili İkizler burçları, kendinizi son derece yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olayları zihnen düşünürken, arkada kalması gereken kim varsa bugün arkanızda kalıyor. Yakın arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz.

Yengeç: Sevgili Yengeç burçları, gün içerisinde duyduğunuz haberler karşısında büyük bir telefon trafiği sizi bekliyor olabilir. Maddi konularla ilgili şansı arkanıza alırken, sizi yoran ve manipüle eden kim varsa artık geride kalacak.

Aslan: Sevgili Aslan burçları, gün içerisinde finansal konularla ilgili adımlar atarken temkinli olmalısınız. Kendinizi gerçekleştirmek isteyeceğiniz konularla ilgili fırsatlarınız bulunurken projelerinize odaklanmalısınız.

Başak: Sevgili Başak burçları, kazalara açık olduğunuz bir gün. Hem sağlığınıza hem de görünmeyen kazalara dikkat etmelisiniz. Sizi geriye çeken enerjilere değil hayallerinize odaklanmalısınız.


Terazi: Sevgili Terazi burçları, arkanızdan dönen dolapların farkına varacağınız bir günden geçmektesiniz. Sizi geri planda tutmaya çalışan kim varsa yol ayrımı yaşayacaksınız. Bilmediğiniz ortamlarda bulunmamaya ve güvenmediğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşmamaya dikkat etmelisiniz.

Akrep: Sevgili Akrep burçları, arkadaş ortamınızda çıkan bazı söylentiler ruhunuzu yorabilir. Özel hayatınıza dair yapılan eleştirileri görmezden gelmeye çalışmak önemli olabilir. İş hayatınız adına fırsatlar gelirken, bu fırsatları iyi değerlendirmek önemli.

Yay: Sevgili Yay burçları, hayata karşı duruşunuzun değişeceği bir günden geçmektesiniz. Aile büyüklerinizin sağlık sıkıntılarına karşı önlem almanız gerekebilir. Ev değişikliği ya da temizliğiyle ilgilenmek isteyebilir, iş hayatınızda eksik kalan ne varsa tamamlamak isteyebilirsiniz.

Oğlak: Sevgili Oğlak burçları, arkadaş ortamınızda yaşanan bazı gerilimler ve bazı küslükler içinizi yorabilir. Çevrenizde gerçekten sizi seven ve ilerletecek olan kişilerle yol almak isteyebilirsiniz. Hayatınızda insan eleyeceğiniz bir günden geçmektesiniz.

Kova: Sevgili Kova burçları, maddi anlamda sizi geriye çekecek olan enerjiler altındasınız. Finansal konularla ilgili atacağınız adımların sonucu olumsuz olarak dönebilir, dikkat. Çalışma hayatınızda yaşayacağınız gerginliklerle bazı yol ayrımları görünüyor.

Balık: Sevgili Balık burçları, güvenmediğiniz kişilere karşı kendinizi izole etmeniz gereken günlerden geçiyorsunuz. Düşmanlarınız, sizi yormak ve üzmek isteyen pek çok kişiyle gün içerisinde olası münakaşalarınız olabilir. Hayatınızda insan elerken kurtulduğunuz kişiler ve olaylara şükretmelisiniz