Hür Haber Gazetesi ekibi başarılı Emniyet müdürünü makamında ziyaret etti.

Düzce’ye atandığı Ağustos ayından bu yana kurumlarla yaptığı işbirliğiyle şehre asayiş ve trafik anlamında düzen getiren , uyuşturucu operasyonlarıyla , okul önlerinde aldığı önlemlerle Düzcelilerin gönlünde taht kuran, Düzce’yi daha yaşanabilir bir kent yapmak için yoğun mesai harcayan Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’i Düzce Hür Haber Gazetesi ekibi ziyaret etti. 

Ziyarete Hür Haber Gazetesi ve Lion'SS CAR Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Algün, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Mecnun Yüksel, Hürkerim Küçükusta, Haber Koordinatörü Selçuk Akyol ve Köşe Yazarı Ömer Soyer katıldı. 

Düzce’nin önemli sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Hür Haber Gazetesi ekibini makamında kabul eden Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

Lion'SS CAR ve Hür Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Algün ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Emniyet müdürümüz kente geldiği günden bu yana Düzce'nin daha yaşanabilir bir kent olması için yoğun çaba harcıyor. Bu konuda kendisini ziyaret ederek hem şehrimize hoş geldin hem de yaptığı başarılı çalışmalar için teşekkür etmek amacıyla ziyaret ettik. Misafirperverliği için kendisine teşekkür ederim” dedi.