Düzce Esnafı yine sahipsiz kaldı

Düzce son dönemde peşpeşe açılan yöresel ürün pazarları Düzce esnafının zaten olmayan işlerini iyice kapatıyor. Daha önce Düzcespor yararına açılan pazarlar artık çeşitli memleketlerin dayanışma günü olarak açılmaya da başlandı.

Düzce belediyesi oluru ile açılan yöresel ürün pazarlarına Düzce esnafı tepki gösterse de kendisine muhatap bulamadığı için çaresiz kalırken, Düzce esnafı dururken başka şehirlerden gelen esnafların nasıl Düzce’de tezgah açabildiğini de yine esnaflar merak ediyor.

DESOB Sessiz

Daha önce birçok defa Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yöresel ürün pazarları ile ilgili olarak açılmaması konusunda açıklamalar yapmıştı. Daha sonra Düzcespor için açılan pazarlarda Düzcespor için sessiz kalan DESOB Düzcespor panayırları bitince de halen sessizliğini korumaya devam ediyor.

Oyu Düzceli esnaf verecek parayı başka esnaflar kazanıyor

Düzceli esnaflar ise Düzce’nin tam orta yerinde açılan yörwsel ürün pazarına çok büyük tepki gösterirken; “Sandıkta oyu Düzce Esnafı verecek. Parayı başka şehirlerden gelen esnaflar kazanıyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.