Düzcepor vitrine çıktı

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzcespor Kayyum heyeti üyeleri, Düzcespor teknik ve futbolcu kadrosu Düzce basını ile buluştu.

“Bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz”

Hasan Kaya’nın sunuculuğunu yaptığı toplantıda günün ilk konuşmasını Düzcespor teknik sorumlusu Adnan Şentürk yaptı. Tecrübeli teknik adam konuşmasında yeni sezon hazırlıklarının geç başlamasını çok çalışarak telafi edeceklerini söyledi. Şentürk’ün kısa konuşmasının ardından söz alan Düzcespor kayyum heyeti başkanı iş adamı Muzaffer Leblebici bir önceki yönetimin çok iyi bir alt yapı kadrosu bıraktığını belirterek “Kayyum heyeti olarak bize verilen görevi en iyi şekilde yapmak için çaba gösteriyoruz. Düzcespor’a herkesin sahip çıkması gerekiyor. İyi bir kadro kurmak için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce Belediyesi’nin Düzcespor’a kanunen tam destek olamayacağını hatırlatarak “Düzcespor’un sahibi Düzce’dir. Ben Düzce Belediye Başkanı olarak göreve geldiğim ilk günden itibaren takımı destek veriyorum. Düzcesporluyum diyorsan maça girerken bilet alacaksın, maddi destekte bulunacaksın. Futbolcu kardeşlerimiz rahat olsunlar. Onlara verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Stadı bitirdik ve onay aldık. Bugüne kadar Düzcespor için kimden destek istediysek olumlu sonuç aldık” diye konuştu.

Futbolcular kendini tanıttı

Konuşmaların ardından Düzcespor kadrosunda bulunan futbolcular kısa sözlerle kendilerini tanıttı