Film repliği gerçek oldu! Satıcı gazetecilerle tartıştı!

Zabıta ekiplerinin dini kitaplar satarken durdurduğu seyyar satıcıya zabıta ekipleri Allah’ın 99 isimden 10 tanesini saymasını istedi. Satıcı ise Allah’ın isimleri yerine 4 büyük meleğin isimlerini saydı. Bununla yetinmeyen seyyar satıcı kendisini görüntüleyen gazetecilerle tartıştı.

Karakola götürülmek istenen satıcı ayrıca gazetecilere de el hareketi çekti.Düzce’de zabıta ekipleri bir ihbar üzerine seyyar olarak dini kitaplar satan satıcıyı durdurdu. Daha öncede işlem yapılan İlker Çiğdem isimli satıcı kitapları satmaya devam ettiğini gören Düzce Belediyesi zabıta ekipleri kitaplarına el koydu.

Bu sırada seyyar satıcı Çiğdem kitapları vermemek için direndi. Zabıta ekipleri ile tartışan satıcı kitapları satmadığını kendisi okuduğunu söyledi. Zabıta ekipleri satıcıya “Madem satmıyorsun ve Esma-ül Hüsna kitapları satıyorsun Allah’ın 99 isminden 10 tanesini say serbest bırakalım” dedi. Seyyar satıcı ise Allah ile başladığı saymada Cebrail, Mikail diyerek 4 büyük meleği söyledi. Bunun üzerine zabıta ekipleri seyyar satıcıyı 4 büyük meleği saydığını söyleyerek uyardı. Seyyar Satıcı daha sonra ise kendisini görüntüleyen gazetecilerle tartıştı. 



Tartışmayı zabıta ekipleri araya girerek çözdü. 
Olay yerine çağrılan polis ekipleri ile polis merkezine götürülmek istenen seyyar satıcı İlker Çiğdem, polis aracına giderken bu defada gazetecilere “Al bunu da çek diyerek el hareketi çekti. Seyyar satıcı üst aramasının ardından polis merkezine götürülmek üzere polis aracına bindirildi.