CHP Merkez İlçe’de değişim

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe kongresinde Özcan Dağıstanlı dönemi sona erdi. Tek liste ile gidilen kongrede Sinan Doğan yeni Merkez İlçe Başkanı oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongreleri merkez ilçe ile sona erdi. CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nı ise 2 yıldır başarı ile sürdüren Özcan Dağıstanlı aday olmayacağını açıkladı.
18 Temmuz Spor Salonunda yapılan CHP merkez İlçe Kongresine CHP Sakarya Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent, Milletvekili Talih Özcan, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Saadet Partisi İl Başkanı Tahir Çengel ile STK temsilcileri, partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin açılış konulmasını yapan eski Başkan Özcan Dağıstanlı; “Daha güzel bir Düzce ve Türkiye özlemini dile getirerek yaptığı konuşmasına 2 yıldır sürdürdüğü Merkez İlçe Başkanlığı sırasında yaptığı çalışmalara değindi. Dağıstanlı ayrıca; “2 Yıl önce göreve geldiğimizde yapacağımızı vadettiğimiz her şeyi yaptık. Şeffaf bir yönetim demiştik. Faaliyet raporlarımızı aylık olarak partimizin duvarına astık. 2 beldemizde teşkilatımız yoktu. Teşkilatlarımızı kurduk, binalarımızı tuttuk, teşkilatlarımızı atadık. Partimiz için elimizden gelen herşeyin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu yolda yürürken bana eşlik eden bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma, partililerimize teşekkür ederim” dedi.

Milletvekili Talih Özcan ise kısa bir konuşma yaparak başkanlık görevini bırakan Özcan Dağıstanlı’ya yaptığı çalışmalar için teşekkür ederken Sinan Doğan’a ise görevinde başarılar diledi.

Ardından yapılan seçimlerde Sinan Doğan ve listesi delegelerin tamamının oyunu alarak yeni Merkez İlçe Başkanı oldu.

Sinan Doğan’ın listesinde Burçin Arsal, BNuray Toprak, Ulaş Özten, Nur Berin Öztürk, Hülya Arıkboğa, Erim Dağıstanlı, Emsale Harul, Metin Dursun, Metehan Torun, Figen Yılmaz, Hayrettin Kocatepe, Recep Toramanoğlu, Sami Durmuş, Yakup Gümüş, Sefer Büyük, Faruk Şaşmaz yer aldı.