Bekçi alımı yapılacak KPSS şartsız! 2024

Özellikle iş bulmakta zorlanan vatandaşlar, İŞKUR aracılığı ile duyurulan KPSS şartsız ilanları sık sık kontrol ediyor. Öte yandan İŞKUR tarafından İstanbul ve Ankara'da KPSS şartsız lise mezunu bekçi alımı yapılacağı resmen duyuruldu. Detaylar haberimizde…

KPSS şartı bulunmayan iş ilanları, Türkiye'de iş bulmakta zorlanan pek çok vatandaş tarafından sıklıkla takip ediliyor. Bu noktada birçok insanın dikkatini çeken ilanların başında, bekçi alımı ilanları geliyor.

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), şirketlerin ilanlarını duyurma konusunda yardımcı oluyor. Bu noktada İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere birçok farklı şehirdeki pek çok farklı firma, bekçi alımı ilanlarını İŞKUR üzerinden duyuruyor.

İŞKUR DUYURDU: KPSS ŞARTI İSTENMİYOR
İŞKUR aracılığı ile duyurulan ve KPSS şartı bulunmayan bekçi alımı ilanları, Türkiye'deki birçok vatandaşın dikkatini çekiyor. Ayrıca bu noktada İŞKUR, Ankara ve İstanbul dahil olmak üzere pek çok farklı şehirde KPSS şartsız en az lise mezunu bekçi alımı ilanlarını açıkladı. Öte yandan KPSS şartsız ilanlarda, adaylardan istenen bazı gereklilikler bulunuyor.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
KPSS şartsız bekçi alımı ilanları, İŞKUR aracılığı ile resmen duyuruldu. Özel sektörde bulunan farklı şirketler tarafından gerçekleşecek personel alımında, adaylardan çeşitli gereklilikler aranıyor.

En az lise mezunu ve KPSS puanı bulunmayan bekçi alımı ilanlarında istenen genel şartlardan birkaçı aşağıda bulunuyor.

· Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen,

· Sorun çözme yeteneği gelişmiş,

· İnsan ilişkilerinde uyumlu,

· Görevin gerektirdiği bedensel ve ruhsal sağlığa sahip,

· Ekip çalışmasına yatkın,

· Verilen sorumluluğu yerine getirebilen.

ANKARA'DA 7, İSTANBUL'DA 31 BEKÇİ ALINACAK
İŞKUR aracılığı ile duyurulan bekçi alımı ilanları kontrol edildiğinde, Ankara'da toplam 3 ilan olduğu görüldü. Ayrıca 3 ilanda toplam 7 bekçi alınacağı duyuruldu.

İŞKUR aracılığı ile İstanbul'da KPSS şartsız 24 ilan açıldığı görüldü. Bu ilanlarda toplam 31 personel alımı yapılacağı açıklandı.

İŞKUR tarafından duyurulan yukarıdaki KPSS şartsız bekçi alımı ilanları, 18 Eylül 2024 tarihinde duyuruldu. Personel alımı ilanlarının başvuru şartları ve tarihleri değişiklik göstermekte. Yukarıdaki duyurulan ilanlara ve diğer iş ilanlarına, İŞKUR üzerinden erişim sağlanabilir.