Bahçeşehir Kolejinde unutulmaz ilk gün deneyimi!

Düzce'de 2024-25 eğitim-öğretim yılı için okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin okula uyumunu sağlamak için yapılan uyum haftası çerçevesinde özel okullarda da ilk ders zili çaldı.Bahçeşehir Koleji Düzce kampüsü de miniklere hazırladığı süprizlerle okulun ilk gününde sıraları dolduran öğrencilerin heyacanını paylaştı.

Düzce’de verdiği eğitim ve öğretimle fark oluşturan, öğrenci ve velilerine her zaman kaliteli eğitim veren Bahçeşehir Koleji Düzce kampüsü uyum sürecinde öğrencilerin ilk okul günü heyecanına ortak oldu. Çocuklarının kaliteli ve verimli eğitim almasını isteyen veliler, yaptırdıkları kayıtların ardından çalan ilk ders zilinde çocuklarının ilk okul günü heyecanını yaşadılar.

Okula çocuklarını götüren anne ve babalar okul yönetiminin hazırladığı süprizlerle ilk günü deneyimini hayatlarının unutulmazları arasına soktular. Anne ve babalar çocuklarını Bahçeşehir Koleji Düzce kampüsü’nün deneyimli öğretmenlerine teslim ederken  miniklerde okulun ilk gününü arkadaşlarını, okulu tanıyarak geçirdi.

Ayrıca öğretmenlerin hazırladığı oyunları oynayan minikler, resim yapıp, birlikte dans ettiler. Okulda ilk günü deneyimi yaşayan miniklerin hallerinden memnun oldukları ve mutlulukları gözlerden kaçmazken öğretmenlerde yeni öğrencileri ile neşeli saatler geçirdi.