Ancak bu defa olmadı

Düzce Belediyesi Avrupa şampiyonasında F grubunda Gürcistan, Portekiz ve Çek Cumhuriyeti ile grup maçlarını yapan Türkiye Milli Takımı ilk maçında Gürcistan’ı yenmişti. Grubun ikinci maçında turnuvanın favori takımlarından Portekiz ile karşı karşıya geldi.

Düzce Belediyesi de milli takıma destek vermek için kentin büyük yeşil alanlarından olan Millet bahçesi ve Bahçeşehir Yeşil Vadide dev ekranlar kurdu.

Milli coşkuyu Düzcelilerin birlikte yaşaması için kurulan ekranlarda milli maçı izlemek isteyen Düzceliler, parklara akın etti. Ancak Portekiz karşısında istediği sonucu alamayan Türk Milli Takımı turnuvanın 2. Maçında sahadan mağlup ayrıldı.

Sandalyesini kapanın geldiği parklarda yer kalmazken, milli takımın kaçırdığı gol ve pozisyonlarda ise Düzceliler, büyük üzüntü yaşadı. Alınan mağlubiyet ile ise vatandaşlar boyunları evlerinin yolunu tuttu.

Avrupa Futbol şampiyonasında ilk tur son maçını Türki Milli takımı turnuvanın bir diğer favori takımı Çek Cumhuriyeti ile 26 Haziran’da saat 22.’de oynayacak.