Alacak verecek kavgasında Silahlar konuştu Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2023 - 23:02, Güncelleme: 01.01.2023 - 23:33
 

Alacak verecek kavgasında Silahlar konuştu Düzce Haber

Olay, Hacıkadirler köyünde meydana geldi 1 Kişi yaralandı
Düzce’de alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi silahla vuruldu.Olay, Düzce’nin Hacıkadirler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köyde oturan Ş.K.’nın evine giden 4 kişi ile Ş.A. ve yanında bulunan H.K. arasında alacak verecek husumeti üzerine tartışma çıktı. Çıkan arbedede henüz belirlenemeyen bir kişinin belinden çıkardığı silahla ateş etmesi sonucu H.K. vücudunun çeşitli yerlerine aldığı 3 mermi ile yaralandı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı H.K., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.
Olay, Hacıkadirler köyünde meydana geldi 1 Kişi yaralandı

Düzce’de alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi silahla vuruldu.Olay, Düzce’nin Hacıkadirler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köyde oturan Ş.K.’nın evine giden 4 kişi ile Ş.A. ve yanında bulunan H.K. arasında alacak verecek husumeti üzerine tartışma çıktı.

Çıkan arbedede henüz belirlenemeyen bir kişinin belinden çıkardığı silahla ateş etmesi sonucu H.K. vücudunun çeşitli yerlerine aldığı 3 mermi ile yaralandı.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı H.K., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.