Aksiyon sahnelerini aratmadı Düzce Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2023 - 22:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 22:58
 

Aksiyon sahnelerini aratmadı Düzce Haber

Kapılar açılmayınca polisler camlardan evlere girdi, kaçan şahısların peşinden koştu
VİDEO BİRAZDAN YÜKLENECEK Düzce’de aranan şahısların yakalanması için operasyon başlatan polis ekipleri, aksiyon sahnelerini aratmayan yakalama çalışması yaptı. Polisler, istihbaratları değerlendirerek girmek istedikleri evlerin kapıları açılmayınca pencerelerden evlere girdi. Polis ekipleri ayrıca kaçmaya çalışan şahısları da kıskıvrak yakaladı.Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri Cumhuriyet Basşsavcılığı koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak il genelinde operasyon başlattı. Operasyon öncesinde istihbarat çalışması yapan ekipler, şehir merkezi ve ilçelerinde 21 ekip 66 personel ile aranan şahıslar uygulaması yaptı. Uygulama sonrası şahısların yakalanması için evlerine operasyon yapan ekipler Düzce il merkezinde çeşitli suçlardan toplam 20 yıl 8 ay hapis cezası bulunan A.S. yine çeşitli suçlardan toplam 2 yıl 10 ay hapis cezası bulunan C.Ö. ile toplam 10 ay hapis cezası bulunan S. G. isimli Şahısları yakalayarak cezaevine gönderdi. İlçelerde yapılan operasyonlarda ise Çilimli İlçesinde 1, Akçakoca İlçesi’nde 1 ve Cumayeri İlçesinde 1 olmak üzere toplam 3 kişi yakalandı.  Aksiyon filmlerini aratmadı Polis ekiplerinin yaptığı operasyonlarda zaman zaman aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler yaşandı. Şahısların evine girmek isteyen olis ekiplerine kapılar açılmayınca polis ekipleri camları kırarak penceren içeri girdi, bazı şahısları yakalamak için ise polisler koşmak zorunda kaldı. Polis ekiplerinden kaçmaya çalışan şahıslar kıskıvrak yakalandı. Operasyonlar sonucun da şehir merkezi ve ilçelerde toplam 6 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Kapılar açılmayınca polisler camlardan evlere girdi, kaçan şahısların peşinden koştu

VİDEO BİRAZDAN YÜKLENECEK
Düzce
’de aranan şahısların yakalanması için operasyon başlatan polis ekipleri, aksiyon sahnelerini aratmayan yakalama çalışması yaptı. Polisler, istihbaratları değerlendirerek girmek istedikleri evlerin kapıları açılmayınca pencerelerden evlere girdi. Polis ekipleri ayrıca kaçmaya çalışan şahısları da kıskıvrak yakaladı.Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri Cumhuriyet Basşsavcılığı koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak il genelinde operasyon başlattı. Operasyon öncesinde istihbarat çalışması yapan ekipler, şehir merkezi ve ilçelerinde 21 ekip 66 personel ile aranan şahıslar uygulaması yaptı.

Uygulama sonrası şahısların yakalanması için evlerine operasyon yapan ekipler Düzce il merkezinde çeşitli suçlardan toplam 20 yıl 8 ay hapis cezası bulunan A.S. yine çeşitli suçlardan toplam 2 yıl 10 ay hapis cezası bulunan C.Ö. ile toplam 10 ay hapis cezası bulunan S. G. isimli Şahısları yakalayarak cezaevine gönderdi. İlçelerde yapılan operasyonlarda ise Çilimli İlçesinde 1, Akçakoca İlçesi’nde 1 ve Cumayeri İlçesinde 1 olmak üzere toplam 3 kişi yakalandı. 

Aksiyon filmlerini aratmadı
Polis ekiplerinin yaptığı operasyonlarda zaman zaman aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler yaşandı. Şahısların evine girmek isteyen olis ekiplerine kapılar açılmayınca polis ekipleri camları kırarak penceren içeri girdi, bazı şahısları yakalamak için ise polisler koşmak zorunda kaldı. Polis ekiplerinden kaçmaya çalışan şahıslar kıskıvrak yakalandı. Operasyonlar sonucun da şehir merkezi ve ilçelerde toplam 6 şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.