Akıl ve zeka oyunları şampiyonası başladı Düzce, Eğitim Haber Düzce Hür Haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2023 - 15:10, Güncelleme: 07.03.2023 - 15:10
 

Akıl ve zeka oyunları şampiyonası başladı Düzce, Eğitim Haber Düzce Hür Haber

Akıl ve zeka oyunları şampiyonası başladı
Düzce’de akıl ve zeka oyunları şampiyonası başladı. Turnuvada çocuklar şampiyon olmak için yoğun mücadele verdi.Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında akıl ve zeka oyunları turnuvası gerçekleştirildi. İlkokul ve ortaokul düzeyinde gerçekleştirilen akıl ve zeka oyunlarına il genelinde yüzlerce öğrenci katılım sağladı. Düzce Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’ın da katılım sağladığı turnuvada öğrenciler il birincisi olabilmek için yoğun çaba sarf etti. Katılımcılar akıl yürütme, görsel-uzamsal düşünme, strateji geliştirme, planlama, problem çözme, dikkati yoğunlaştırma ve kısa sürekli hafızayı etkin kullanma becerileri ile akıl ve zeka oyunlarını hem teorik hem de uygulamalı bir şekilde en kısa sürede tamamlamaya çalıştı.
Akıl ve zeka oyunları şampiyonası başladı

Düzce’de akıl ve zeka oyunları şampiyonası başladı. Turnuvada çocuklar şampiyon olmak için yoğun mücadele verdi.Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında akıl ve zeka oyunları turnuvası gerçekleştirildi. İlkokul ve ortaokul düzeyinde gerçekleştirilen akıl ve zeka oyunlarına il genelinde yüzlerce öğrenci katılım sağladı.

Düzce Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç’ın da katılım sağladığı turnuvada öğrenciler il birincisi olabilmek için yoğun çaba sarf etti. Katılımcılar akıl yürütme, görsel-uzamsal düşünme, strateji geliştirme, planlama, problem çözme, dikkati yoğunlaştırma ve kısa sürekli hafızayı etkin kullanma becerileri ile akıl ve zeka oyunlarını hem teorik hem de uygulamalı bir şekilde en kısa sürede tamamlamaya çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve duzcehurhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.